21 september 2012
Suzuki Swift (2010 - 2017)
Nieuws

Suzuki Swift (2010 - 2017)

Formido Swift Cup lanceert eigen app

21 september 2012 - De Formido Suzuki Swift Cup lanceert haar eigen app. Met deze gratis applicatie kan iedereen met behulp van een iPhone, Android smartphone of iPad op de hoogte blijven van de meest jeugdige autosportklasse van Nederland.

Op zoek naar een Suzuki Swift 1.2 Exclusive ?
bynco heeft er 4 vanaf € 10.345,-

Suzuki Swift (2010 - 2017) 1.2 Exclusive (5d)

De Formido Swift Cup is binnen Nederland een opstapklasse voor jong en nieuw autosporttalent. Men mag reeds deelnemen vanaf 15 jaar. In de divisie participeren dan ook bijzonder veel tieners, die zijn opgegroeid in de hedendaagse digitale maatschappij. De Formido Swift Cup speelt daar nu op in met de introductie van de speciale app.

Suzuki Swift (2010 - 2017)

Met de app kan één druk op de knop in contact worden gekomen met de 'social media' van alle Swift Cup-coureurs. De Facebook-pagina of Twitter-account van een rijder bezoeken? De speciale blog van Suzuki lezen? Of alle races terugkijken via de onboard beelden op het Swift Cup YouTube-kanaal? Via de nieuwe app is het zo gelukt.

De lezer kan heel wisselen van de laatste nieuws- en sfeerverhalen naar de wedstrijdkalender. Maar ook het actuele rijdersklassement in de cup, informatie over de klasse en het ontwikkelingsverhaal achter de 136 PK sterke raceauto is te vinden.

De gratis app voor de iPhone, die tevens voor de iPad te gebruiken is, staat in de App Store ("Wanna Race?" icon). De Android-versie is te vinden via de Google Play Store van elke Android bestuurbare smartphone.

AutoCoach
Dutchlease