13 november 2020
Suzuki Jimny

Suzuki Jimny

Suzuki introduceert Jimny Professional

Autozine
13 november 2020 | Suzuki introduceert in 2021 de Jimny Professional. Voor zakelijke gebruikers is er een Jimny waarbij de achterbank plaats heeft gemaakt voor een grotere bagageruimte en waar er een bagagerek achter de voorstoelen is geplaatst. Zo ontstaat er een laadruimte van maximaal 863 liter, 33 liter meer dan bij de Jimny personenwagen. Ook het laadvermogen stijgt, van 115 kilogram naar 150 kilogram.
Nieuwe vloermatten voor de Suzuki Jimny?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Aan het uiterlijk van de Suzuki Jimny verandert niets. Ook de aandrijflijn wordt niet aangepast. Dat betekent dat de Jimny geleverd wordt met een 1,5 liter viercilinder met 75 kW (102 pk), met AllGrip Pro inschakelbare vierwielaandrijving, lage gearing en Hill Descent Control.

Suzuki Jimny

Het Suzuki Safety System blijft standaard op de Jimny, met onder meer Dual Sensor Brake Support (DSBS), High Beam Assist, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition en Vehicle Sway Warning. Daarnaast wordt eCall toegevoegd in de Jimny Professional, het systeem dat automatisch een noodoproep kan plegen bij een ongeval. De Jimny Professional is alleen leverbaar als Select-uitvoering.

De Jimny Professional vervangt in Europa de Jimny personenwagen. In de eerste helft van 2021 komen de eerste exemplaren van de Jimny bedrijfswagen in Nederland aan. De prijzen worden dichter bij de marktintroductie bekendgemaakt, maar interesse kan al geregistreerd worden bij de Suzuki-dealer.

Remschijf.nl
Suzuki Jimny is Urban Car of Year 2019Suzuki Jimny is Urban Car of Year 2019
17 april 2019
Suzuki Jimny nu ook via Private LeaseSuzuki Jimny nu ook via Private Lease
22 februari 2019
Suzuki maakt prijzen nieuwe Jimny bekendSuzuki maakt prijzen nieuwe Jimny bekend
19 september 2018
Suzuki maakt specificaties Jimny bekendSuzuki maakt specificaties Jimny bekend
10 juli 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum