6 februari 2014
Suzuki Celerio

Suzuki Celerio

Suzuki onthult Celerio

Autozine
6 februari 2014 | In India wordt tijdens de internationale autoshow van New Dehli de geheel nieuwe Suzuki Celerio onthuld. De Celerio is de opvolger van de Alto en volgt de trend in het A-segment, waar nieuwe modellen behoorlijk in omvang groeien door Europese eisen op het gebied van veiligheid en technologie.
 

De Celerio is met een lengte van 3,60 mtr. liefst 10 cm. langer  en met een hoogte van 1,54 mtr. liefst 7 cm. hoger dan de Suzuki Alto, wat o.a. zou resulteren in de grootste  interieur- en bagageruimte in deze klasse. De CO2 uitstoot is volgens Suzuki "zeer competitief" te noemen.

Suzuki Celerio

Na de wereldpremière in India, beleeft de Celerio volgende maand haar Europese première tijdens de internationale autoshow van Genève. De productie van de Celerio voor de Europese markt start naar verwachting eind dit jaar.

De Suzuki Alto blijft het hele jaar 2014 nog leverbaar. De consumentenprijzen vangen reeds aan bij € 8.929,=, waarbij momenteel op voorraadauto's nog een extra voordeel van € 1.500,= geldt. Consumenten die liever voor de zekerheid van een vast maandbedrag kiezen, kunnen via Suzuki Private Lease voor € 225,= per maand (all inclusive excl. brandstof) Alto rijden.

Suzuki Celerio