24 juli 2015
Suzuki Celerio

Suzuki Celerio

Suzuki breidt programma Celerio uit

Autozine
24 juli 2015 | Suzuki breidt het leveringsprogramma van de Celerio uit. De Celerio Style is een extra stijlvolle variant. Daarnaast is de Celerio vanaf nu leverbaar met een geautomatiseerde versnellingsbak.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

Met de Celerio Style verbreedt Suzuki het programma met een extra stijlvolle variant. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer airco, handsfree telefoonbediening, Bluetooth, radio/CD/MP3-speler, USB-aansluiting, centrale deurvergrendeling,  15 inch Titanium two tone lichtmetalen velgen, wielkastverbreders en zijskirts. De Celerio Style staat op de prijslijst vanaf € 12.299,-.

Suzuki Celerio

De Celerio is vanaf nu ook leverbaar met Auto Gear Shift (AGS), Suzuki's versie van de geautomatiseerde versnellingsbak. Daarbij wordt de versnellingsbak gekoppeld aan een elektro-hydrolisch systeem, dat de berijder het gemak biedt niet te hoeven schakelen en koppelen. Daarbij is de constructie lichter en compacter dan een "traditionele" automaat, waardoor maximaal efficiënt met brandstof wordt omgesprongen en de meerprijs in aanschaf  € 1.800,- bedraagt.

De Celerio is leverbaar vanaf € 9.999,- en er is nu een tijdelijke inruilactie met € 750,- extra voordeel.

Suzuki Celerio