31 augustus 2015
Suzuki Baleno
Nieuws

Suzuki Baleno

Suzuki geeft beelden nieuwe Baleno vrij

31 augustus 2015 - Suzuki heeft nieuwe beelden van de nieuwe Baleno vrijgegeven. Op de IAA in Frankfurt toont Suzuki de productieversie van de volledig nieuwe Baleno voor het eerst aan de wereld. Deze compacte hatchback combineert een eigen design met een opvallend fors bemeten interieur- en bagageruimte. Net als iedere Suzuki is de Baleno uitgerust met diverse brandstof besparende technieken.

Op zoek naar een Suzuki Baleno 1.2 High Executive Smart Hybrid?
bynco heeft er 4 vanaf € 10.794,-

Suzuki Baleno 1.2 High Executive Smart Hybrid

De Baleno is gebouwd op een geheel nieuw, ultra stijf maar lichtgewicht platform. Het model wordt uitgerust met een 1.0 BoosterJet, die behoort tot een nieuwe generatie motoren met direct ingespoten turbo.

Suzuki Baleno

Daarnaast is de Baleno leverbaar met 1.2 DualJet motor in combinatie met SHVS techniek. "Smart Hybrid Vehicle by Suzuki" slaat energie op die vrijkomt bij het remmen. Hiermee kunnen o.a. elektronische componenten worden gevoed en kan de motor worden herstart en bovendien ondersteund tijdens het rijden en accelereren.

De nieuwe Baleno staat naar verwachting in het voorjaar van 2016 in de showroom van de Suzuki dealers. Prijzen en exacte uitvoeringen worden rondom de marktintroductie bekend gemaakt.

Suzuki Baleno

 

XLLease