1 februari 2016
Smart ForTwo Cabrio

Smart ForTwo Cabrio

Nieuwe Smart ForTwo Cabrio vanaf maart

Autozine
1 februari 2016 | Smart begint het cabrioseizoen met de nieuwe ForTwo Cabrio. De nieuwe Cabrio kan per direct worden besteld. De prijzen beginnen bij 16.995 euro inclusief BTW en BPM voor het model met de 52 kW-motor en Twinamic automatische transmissie met dubbele koppeling. De Smart ForTwo Cabrio staat vanaf maart bij de dealer.
AutoCoach

De vanaf-prijs bedraagt € 16.995 voor de versie met 52 kW-motor en Twinamic automatische transmissie met dubbele koppeling. Voor het model met 66 kW-motor en twinamic beginnen de prijzen bij € 17.595. Handgeschakelde varianten zullen later aan het modellenaanbod worden toegevoegd. De cabrio onderscheidt zich net als de coupé door een minimale draaicirkel en compacte afmetingen.

Smart ForTwo Cabrio

De nieuwe smart fortwo cabrio verandert met een druk op de knop in 12 seconden, en bij iedere snelheid, van een gesloten tweezitter in een auto met groot vouwschuifdak tot uiteindelijk een cabriolet met volledig geopende kap. Deze flexibiliteit is te danken aan het zogenaamde Ttritop vouwdak en de uitneembare dakbalken. Het opbergvak voor de dakbalken bevindt zich in de achterklep.

De namen van de drie uitrustingslijnen luiden Passion, Prime en Proxy. Wielkasten in zwart, 16 inch lichtmetalen velgen in zwart en een verlaagd onderstel zijn de hoofdkenmerken van het Urban Style pakket. Het is gebaseerd op de uitrustingslijnen en benadrukt zowel optisch als technisch de dynamiek. Het 10 millimeter verlaagde onderstel zorgt voor een betere wegligging. De wielkasten in zwart met smart logo benadrukken de spoorbreedte en geven de smart een sportievere uitstraling. Ook het uitlaatsysteem met verchroomd uitlaatsierstuk springt direct in het oog. Tot de details in het interieur behoren het driespaaks multifunctionele sportstuur in leder en de sportpedalen in geborsteld rvs. Het Urban Style pakket is verkrijgbaar in combinatie met de uitrustingslijnen passion en prime, de wielkasten in zwart zijn ook apart als optie voor de proxy leverbaar.

De uitrustingslijn Passion oogt met zijn zwart/oranje of zwart/witte kleurencombinatie in het interieur stilistisch-modern. Een ton sur ton-uitstraling wordt verkregen met de derde kleurencombinatie zwart/zwart. Het multifunctionele stuurwiel in leder, het dashboard met 3,5 inch kleurendisplay en de Dynamic steering combineren ambiance met functionaliteit.

Met zijn lederuitrusting (stoelen, multifunctioneel stuurwiel en versnellingshendelknop) en de fraaie ton sur ton-uitstraling in zwart/grijs ziet de uitrustingslijn prime er in het interieur elegant-klassiek uit. Tot de standaarduitrusting behoren Dynamic steering en stoelverwarming voor de bestuurder en passagier.

Smart ForTwo Cabrio

De uitrustingslijn Proxy wordt gekenmerkt door de stoelen in lederlook en stof wit/blauw. Veel entertainment- en klimaatcomfort biedt het Cool & Audio pakket, terwijl het standaard Sport pakket met 16 inch lichtmetalen velgen garant staat voor dynamiek.

In combinatie met het smart Media-System (onderdeel van het Cool & Media pakket) is de smartphone-integratie via MirrorLink standaard beschikbaar voor Android. Hiermee kunnen geschikte smartphones in de auto worden geïntegreerd en smartphonegegevens op het via touchscreen bedienbare beeldscherm van de smart fortwo worden weergegeven.

Op zoek naar een Smart ForTwo Cabrio?
bynco heeft er 4 vanaf € 13.840,-

Smart ForTwo Cabrio

Smart ForTwo Cabrio nu ook als BrabusSmart ForTwo Cabrio nu ook als Brabus
1 maart 2016
Smart onthult nieuwe ForTwo cabrioSmart onthult nieuwe ForTwo cabrio
28 augustus 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum