18 juni 2009
Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Smart viert 10e verjaardag met ForTwo Edition Ten Gold

Autozine
18 juni 2009 | Dat groen niet saai hoeft te zijn, bewijst Smart met de nieuwste Brabus editie: de Smart ForTwo Edition Ten Gold. Het Smart Center in Amsterdam heeft de Smart ForTwo Edition Ten Gold speciaal laten vervaardigen door huistuner Brabus om het 10-jarig bestaan van het merk te vieren. Naast de unieke kleur goud, is het interieur exclusief uitgevoerd in zwart leder/alcantara en zijn alle accenten en stiknaden in dezelfde kleur als het exterieur. Op dit moment is de Smart ForTwo edition ten gold de enige Brabus-versie met een A-label en 14% bijtelling voor de zakelijke rijder.
 

De volledig handgemaakte Smart ForTwo edition ten gold beschikt over het complete Brabus-exterieurpakket met frontspoiler, sideskirts en een dubbele sportuitlaat. De tridion-veiligheidskooi, bodypanels en alle interieuraccentdelen zijn gespoten in de exclusieve kleur goud.

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Het interieur is volledig in leder uitgevoerd, gecombineerd met zwart alcantara en afgezet met stiksel in kleur van de buitenzijde. Verder beschikt de auto bovenop de standaarduitrusting met airco, automaat, panoramadak en de 52 kW/71 pk micro-hybrid motor, over geïntegreerde radio met cd geschikt voor mp3, extra dashboardinstrumenten, aluminium sportpedalen, versnellingspook en handrem. Uniek zijn de in zwart uitgevoerde Brabus Monoblock VI velgen in 17 inch met brede banden. Voor wie kiest voor de cabrio: hier heeft de volautomatisch zwarte stoffen kap plaatsgemaakt voor een beige variant met verwarmbare glazen achterruit en in de kleur goud meegespoten dakstijlen.

De Smart ForTwo Edition Ten Gold is handmatig bij Brabus vervaardigd op basis van de Smart ForTwo MHD Passion. Dit betekent dat er maar 14% bijtelling hoeft te worden betaald over € 12.900. Uitgaande van een bijtelling van 42% is dit € 65 netto per maand. De Smart ForTwo Edition Ten Gold is in een maximale oplage van 10 stuks exclusief te koop in het Brabus Experience Center in Amsterdam vanaf € 24.950, incl. BTW en BPM.

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)