29 maart 2013
Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Smart ForTwo BoConcept Signature Style in Nederland

Autozine
29 maart 2013 | In samenwerking met de Deense urban interior designer BoConcept heeft Smart de ForTwo BoConcept signature style ontwikkeld. Dit exclusieve model op basis van de Smart Brabus Cabrio komt voor even naar Nederland. Dit weekeinde is hij te zien bij BoConcept in Rotterdam en in het weekeinde van 6-7 april bij BoConcept in Almere.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

De samenwerking van Smart en BoConcept komt niet uit de lucht vallen. Beide merken richten zich op het ontwikkelen van slimme en plaatsbesparende oplossingen voor de stedelijke omgeving. Smart doet dit door middel van compacte en eenvoudig te parkeren auto's en BoConcept biedt multifunctionele meubels waarmee ook krappe (woon)ruimtes optimaal benut kunnen worden.

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

In de Smart ForTwo BoConcept signature style komen designinvloeden van twee werelden samen. Het uiterlijk krijgt een exclusief tintje dankzij de voor BoConcept kenmerkende contrastkleur Oriëntbruin metallic. De afwerking in Light Lemon van de wielen en de spiegelkappen zorgt daarbij voor extra visuele spanning.

BoConcept drukt zijn stempel uiteraard ook nadrukkelijk op het interieur. De stoelen, de portierenpanelen en het stuur zijn bekleed met leder in de kleur Tobacco Brown. Stiksels in lichtgevend Light Lemon zorgen ook hier voor een spannend contrast. Andere interieurdelen zijn bekleed met grijs vilt.

Op zaterdag 30 maart en maandag 1 april is de exclusieve ForTwo BoConcept signature style te zien bij de BoConcept winkel in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Dit gebeurt in samenwerking met ROGAM, de officiële Smart-dealer in deze regio.

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

In het weekeinde van 6-7 april is de auto te bezichtigen bij BoConcept in Wooncentrum DoeMere in Almere. Smart-dealer Stern Auto is hier de officiële partner. In beide BoConcept stores wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de 'smartville collection', een meubel- en accessoirecollectie die door BoConcept en Smart samen is ontworpen.