19 januari 2015
Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

Smart ForTwo tijdelijk als Edition Flashlight

Autozine
19 januari 2015 | De lente wordt ingeluid door een kleurrijke limited edition van de Smart ForTwo cabrio: per direct kan deze exclusieve Smart ForTwo edition flashlight worden besteld. De limited edition is in Nederland verkrijgbaar als cabrio met 52 kW benzinemotor. Het model wordt in april aan de eerste klanten uitgeleverd. De Smart ForTwo edition flashlight is leverbaar vanaf 20.013 euro inclusief BTW en BPM.
 

De kleur mat kristalwit is exclusief voorbehouden aan de bodypanels van de edition flashlight, naar keuze is ook diepzwart verkrijgbaar. De tridion veiligheidskooi is in alle gevallen lava orange en dat geldt ook voor de behuizing van de buitenspiegels. Andere kenmerken zijn de zwarte grille, zwarte lichtmetalen driedubbelspaaksvelgen met accentuerende lava orange wielnaafdoppen, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, titaankleurige H7-projectiekoplampen en het 'edition'-logo in de spiegeldriehoek.

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

De stoelen van de 'edition flashlight'-modellen zijn af fabriek voorzien van zwarte lederlook met inzetstukken uit zwarte stof in de rugleuning, oranje sierstiksels en een oranje bies die ook terugkomt in de kneepad. Oranje stiksels sieren ook het lederen driespaaksstuur en het dashboard. Het geheel wordt gecompleteerd door de exclusieve 'edition flashlight'-vloermatten.

Het audiosysteem basic is standaard en bestaat uit een RDS-radio met USB- en AUX-aansluiting voor mp3- of cd-speler, twee geïntegreerde speakers en een extra lade onder het bedieningspaneel. Aangezien de limited edition is gebaseerd op de uitrustingslijn passion is het automatische schakelprogramma softouch en airconditioning met automatische temperatuurregeling en standaard.

Smart ForTwo Cabrio (2007 - 2016)

De Smart ForTwo edition flashlight wordt wereldwijd leverbaar. Configuratie en uitrusting kunnen per land verschillen.