15 januari 2013
Skoda Rapid

Skoda Rapid

Skoda Rapid vanaf 17 januari bij de dealer

15 januari 2013 | De gloednieuwe Škoda Rapid staat vanaf donderdag 17 januari in de showrooms. De Rapid biedt ruimte voor vijf inzittenden en 550 liter bagage, moderne TSI- en TDI-motoren die overwegend in de 20%-bijtellingscategorie vallen en een vanafprijs van 14.190 euro of 99 euro bijtelling per maand.

Onder de motorkap zijn moderne benzine- en dieselmotoren te vinden met Greentech-technologie. Dit betekent dat een start/stopsysteem en energierecuperatie aawezig zijn. Er is keuze uit een MPI, drie TSI's en één TDI. Als speciale introductie-aanbieding is er de 1.2 TSI Greentech 63 kW/86 pk Active GO! Dankzij het gunstige verbruik en de geringe uitstoot komt een zakelijke berijder in aanmerking voor slechts 20% bijtelling.

Door de vanafprijs van € 14.190,- betekent dit in belastingschijf van 42% betekent € 99,- per maand.

Skoda Rapid

Er zijn vier uitrustingsniveaus en de zakelijke markt kan direct profiteren van extra aangeklede Businesslines. Ongeacht de uitvoering is elke Škoda Rapid van huis uit voorzien van een ijskrabber aan de binnenkant van de tankklep en de parkeerkaartklem achter de voorruit.

Behalve in de showrooms van de officiële Škoda-dealers is de nieuweling ook uitvoering te bekijken op Skoda.nl, inclusief 3D-configurator met rijdende auto.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!