11 september 2008
 

Skoda

Skoda trakteert om verkoop van zesmiljoenste auto te vieren

Autozine
11 september 2008 | Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een bijzondere actie. Vandaar dat Škoda de verkoop van haar zesmiljoenste auto wil vieren met bijzondere aanbiedingen. Tot eind 2008 kunnen klanten meefeesten, waarbij het voordeel bij aanschaf van een Škoda kan oplopen tot € 6.230,-.
Info

Fabia, Octavia, Roomster en de nieuwe Superb, het voordeel is aanwezig in de vorm van zogenaamde 'traktatiekortingen' – ook op bestaande actiemodellen - en pakketvoordelen. Zo worden de Fabia en Fabia Combi bijvoorbeeld zonder meerprijs met metallic lak geleverd.

Skoda

De Škoda Roomster is als Navigator, op basis van de Ambiente, tijdelijk met € 1.000,- in prijs verlaagd en wordt daarnaast zonder meerprijs geleverd met een TomTom Europe ter waarde van € 229,-.

Skoda

Op vrijwel alle Octavia's geldt een traktatiekorting van € 2.000,-. De enige uitzonderingen hierop zijn de Attractive Business-versies met een traktatiekorting van € 1.100,- en de Octavia Scout 4x4. Dit model vormt een wel zeer opmerkelijke uitzondering: de aanschaf van een Octavia Scout 4x4 levert namelijk een besparing op van € 6.230,-. Dit voordeel is het gevolg van de € 2.000,- traktatiekorting op het Attractive Business actiemodel van de Octavia Scout 4x4, dat normaal gesproken al een besparing oplevert van € 4.230,-. Voor een meerprijs van € 990,- wordt de stoere Octavia Scout 4x4 extra aangekleed met bijvoorbeeld Parking Distance Control achter, zilveren dakreling, Xenon koplampen, multifunctioneel stuurwiel, Bluetooth telefoonvoorbereiding en een DVD-navigatiesysteem met 6,5 inch kleurenscherm.

Skoda

Zelfs de, vorige week bij de Škoda-dealers gearriveerde, nieuwe Superb doet ook mee in het feestgedruis. De dieseluitvoeringen zijn leverbaar als Business Line en krijgen in deze uitvoering een uitgebreid pakket aan extra's mee, waaronder een radio met cd-speler/MP3-functionaliteit, Sound System (10 speakers en digitale equalizer), telefoonvoorbereiding met Bluetooth-verbindingsmogelijkheid, 4-spaaks multifunctioneel stuurwiel en lichtmetalen velgen. Afhankelijk van de uitvoering waarop de Business Line is gebaseerd, Ambition of Elegance, wordt het pakket aangevuld, met bijvoorbeeld een bandenspanningscontrolesysteem, Bi-Xenon koplampen met AFS functionaliteit en Parking Distance Control bij de Ambition en Nappalederen bekleding, Sunset (donker getinte achterportierramen en achterruit) en Zonnerollo voor de zijramen achter en de achterruit bij de Elegance. In beide gevallen kost het Business Line-pakket € 1.400,-. Voor de Ambition Business Line betekent dit een voordeel van € 2.456,-, op de Elegance Business Line bedraagt het voordeel € 2.598,-.

XLLease
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Skoda kondigt vernieuwde Karoq aanSkoda kondigt vernieuwde Karoq aan
15 november 2021
Skoda ENYAQ iV wint Gouden StuurwielSkoda ENYAQ iV wint Gouden Stuurwiel
11 november 2021
Nieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealerNieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealer
10 november 2021