12 januari 2018
 

Skoda

Skoda start Private Lease voordeelweken

12 januari 2018 | Skoda begint het nieuwe jaar met de Skoda Private Lease voordeelweken met extra scherpe Private Lease-tarieven voor de CITIGO, FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK. Zo is de FABIA Hatchback er tijdelijk vanaf 249 euro per maand (normaal 279 euro). Voordeliger kan ook: als het een maatje kleiner mag zijn, is er de CITIGO, die nu voor een maandbedrag vanaf 229 euro is te rijden.

Met Private Lease van Skoda komen de voordelen van het leasen van een auto ook onder handbereik van particuliere rijders. Dat betekent dat het mogelijk is om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Skoda te rijden. Bij het maandbedrag zijn wegenbelasting, onderhoud, reparatie, allrisk verzekering, internationale pechhulp, banden en service inbegrepen. De berijder hoeft alleen nog maar voor brandstof te zorgen. Bijkomend voordeel: voor Skoda's die via Private Lease worden gereden, geldt geen fiscale bijtelling.

Skoda

Om 2018 kostenbewust te beginnen, organiseert Skoda tot en met 31 januari aanstaande de Private Lease voordeelweken. Daarbij gelden voor de CITIGO, alle FABIA-modellen en de RAPID SPACEBACK extra scherpe Private Lease tarieven. Zo is de CITIGO er tijdelijk al vanaf € 229 per maand, de FABIA HATCHBACK vanaf € 249 p/m, de FABIA COMBI vanaf € 259 p/m en de RAPID SPACEBACK vanaf € 329 p/m. Alle maandbedragen zijn op basis van 10.000 km/jaar en een looptijd van 48 maanden.

Private Lease van Skoda gaat vergezeld van het Keurmerk Private Lease. Dit kwaliteitskeurmerk van de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease houdt in dat het Private Lease-aanbod van Skoda uitgebreid is getoetst. Daarbij heeft de Stichting vastgesteld dat de algemene voorwaarden eerlijke spelregels bevatten, die zijn gericht op de bescherming van de consument en dat Skoda zich hier te allen tijde aan houdt.

Skoda
 
Websitewww.skoda.nl
Deel via