16 juni 2011
 

Skoda

Skoda brengt eigen app uit

Autozine
16 juni 2011 | Škoda heeft een service-app gemaakt die bezitters van iPhones en Android-toestellen snel inzicht geeft in wat te doen bij pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? De app maakt snel duidelijk wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Lekke band en zelf het wiel verwisselen? De app toont in tekst en beeld in acht stappen wat te doen.
Remschijf.nl
Info

Škoda gaat naar eigen zeggen altijd uit van de menselijke maat. Wat willen reizigers die onderweg vragen hebben over het functioneren van hun auto? Snel en duidelijk antwoord en het liefst onbezorgd verder rijden naar hun bestemming. De app biedt dan uitkomst, zonder dat het instructieboekje van de auto erbij hoeft te komen. Namens de Škoda-dealers zijn vier hoofdmenu's beschikbaar.

Skoda

De belangrijkste waarschuwings- en controlelampjes zijn aan te klikken, met een korte uitleg over de betekenis van het symbool, welke actie nodig is en of doorrijden wel of niet verstandig is.

Onder de touch-knop 'Doe het zelf' zijn stapsgewijze instructies verzameld voor iedereen die zelf aan de slag wil om bijvoorbeeld olie of ruitensproeiervloeistof bij te vullen of een wiel te verwisselen.

Daarnaast is snel de dichtstbijzijnde Škoda-dealer te lokaliseren en geeft de app direct toegang tot de Mobiliteitsservice.

Skoda

De app is een initiatief van de Nederlandse Škoda-importeur namens de Nederlandse Škoda-dealers. In toekomstige releases zijn nieuwe functies te verwachten, bijvoorbeeld het online inplannen van een service-afspraak bij de dealer.

IkWilVanMijnAutoAf
Skoda prijst vernieuwde KodiaqSkoda prijst vernieuwde Kodiaq
9 juni 2021
Skoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal afSkoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal af
4 juni 2021
Skoda onthult vierde generatie FabiaSkoda onthult vierde generatie Fabia
4 mei 2021
Skoda prijst ENYAQ iV SPORTLINESkoda prijst ENYAQ iV SPORTLINE
3 mei 2021