10 januari 2014
 

Skoda

Skoda opent pop up store in Amsterdam

Autozine
10 januari 2014 | Skoda opent een tijdelijke winkel in Amsterdamse Kalverstraat. Daarmee hoopt het merk een totaal ander en gemĂȘleerd publiek te bereiken dan wat normaal bij de dealer komt. De Skoda "pop up store" geopend van 10 t/m 26 januari.
Vandebron
Info

In de Skoda pop up store verrast Skoda het winkelende publiek met de gloednieuwe Rapid Spaceback en de stadsauto Citigo. In de store wordt niets verkocht, maar de bezoeker kan wel aan en in de 2 auto's zitten. Uiteraard is hier ook alle informatie te krijgen van deze en alle andere Skoda-modellen. Dit kan via touch screens en de Skoda medewerkers, die voor de klant tevens een proefrit bij de dichtstbijzijnde Skoda-dealer in kunnen plannen. Om de merkbeleving compleet te maken, worden op diverse flatscreens de laatste commercials en Skoda Simply Clever filmpjes getoond.

Skoda

Het pand is helemaal ingericht in de Skoda-kleuren groen en wit, met daarin een rode Rapid Spaceback en een Citigo, trekt de 'winkel' meteen de aandacht op het voorbij wandelende publiek.

De Skoda pop up store aan de Kalverstraat 101 is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur,  op zaterdag vanaf 10.00 uur, op zondag en maandag vanaf 12.00 uur.

MG
Skoda prijst vernieuwde KodiaqSkoda prijst vernieuwde Kodiaq
9 juni 2021
Skoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal afSkoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal af
4 juni 2021
Skoda onthult vierde generatie FabiaSkoda onthult vierde generatie Fabia
4 mei 2021
Skoda prijst ENYAQ iV SPORTLINESkoda prijst ENYAQ iV SPORTLINE
3 mei 2021