24 januari 2018
 

Skoda

Skoda nu in Clever-uitvoering

Autozine
24 januari 2018 | Skoda's lijfspreuk 'Simply Clever' krijgt een extra dimensie met de tijdelijk leverbare Clever-uitvoeringen van de Fabia, Fabia Combi en Rapid. De Clever-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de speciale prijsstelling. Het voordeel kan oplopen tot 3.100 euro. De Octavia en Superb zijn er tijdelijk met Tech pakket.
AutoCoach
Info

De Clevere extra's die aan de uitrusting van de Ambition-uitvoeringen worden toegevoegd, zijn zaken zoals het Amundsen navigatiesysteem met touchscreen, lichtmetalen velgen, een multifunctioneel stuur, cruise control, parkeersensoren achter en de speciale Clever-bekleding van het interieur. Het klein lederpakket met onder meer een lederen multifunctioneel stuur zorgt voor een extra luxe tint. Voordeel oplopend tot € 3.100

Skoda

Skoda biedt de Fabia Clever aan vanaf € 17.690 (Fabia Combi Clever vanaf € 18.590). Het klantvoordeel bedraagt € 2.620. Wanneer bovendien gekozen wordt voor het Clever Plus pakket met onder meer volautomatische airco, stoelverwarming en Driver Activity Assistent, loopt het voordeel zelfs op tot € 2.800.

De Rapid Clever is er vanaf € 20.790. Klanten die hem bestellen met het Clever Plus pakket en DSG-automaat (tijdelijk voor maar € 500 in plaats van € 2.000) realiseren een voordeel van € 3.100. Voor alle Clever-modellen geldt aanvullend bovendien een inruilpremie van € 700, waardoor het maximale voordeel kan oplopen tot € 3.800.

Voor de Octavia / Octavia Combi (Ambition Business en Style Business) en de Superb / Superb Combi (Ambition Business, Style Business, L&K Business en Sportline Business) heeft Skoda de Tech pakketten ontwikkeld. Voor de Octavia-modellen omvat dat altijd met leder/stof beklede stoelen, stoelverwarming, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur en het MaxiDot kleurendisplay. Bij de Octavia Style Business-uitvoeringen zijn lederen bekleding en 18 inch lichtmetalen velgen inbegrepen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering bedraagt het Tech voordeel voor de Octavia maximaal € 1.240.

Skoda

Het Tech pakket voor de Superb-modellen staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met voor de Ambition Business een panoramisch schuif-/kanteldak, Travel Assist en een elektrisch te openen/sluiten achterklep. Bij de Style Business wordt de elektrische achterklep vervangen door lederen bekleding, voor de L&K en Sportline Business bestaat uit Tech pakket uit het panoramadak en Travel Assist. Het maximale voordeel op de Tech pakketten voor de Superb-modellen loopt op tot € 1.970.

Dutchlease
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Skoda kondigt vernieuwde Karoq aanSkoda kondigt vernieuwde Karoq aan
15 november 2021
Skoda ENYAQ iV wint Gouden StuurwielSkoda ENYAQ iV wint Gouden Stuurwiel
11 november 2021
Nieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealerNieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealer
10 november 2021