27 november 2015
 

Skoda

Skoda introduceert dashboardsticker met eigen foto

Autozine
27 november 2015 | Skoda-rijders met een Citigo, Fabia of Rapid kunnen nu op een bijzondere manier het interieur van hun auto personaliseren met een eigen foto rechts op het dashboard. De speciale dashboardsticker is te ontwerpen en te bestellen via de internationale Skoda-webshop. Klanten kunnen een eigen foto uploaden of kiezen uit een tiental kant-en-klare ontwerpen.
Info

De zelfklevende dashboardsticker is dit jaar door een aantal landen geïntroduceerd voor de nieuwe Skoda Fabia. De bijzondere optie leverde veel positieve reacties op van klanten. Hieruit bleek dat er een duidelijke behoefte bestaat om iets persoonlijks toe te voegen aan de auto. Voor Nederland introduceert Skoda de dashboardsticker nu niet alleen voor de Fabia, maar ook voor de Citigo en Rapid.

Skoda

De dashboardsticker wordt geleverd via de officiële internationale Skoda webshop. De afbeelding komt aan de passagierskant op het dashboard, op het deel direct boven het dashboardkastje. Klanten kunnen een eigen afbeelding uploaden, het formaat aanpassen en een uitsnede kiezen. Als alternatief zijn in de shop kant-en-klare motieven beschikbaar.

Na het plaatsen van de bestelling zorgt Skoda dat de  dashboardsticker wordt opgestuurd naar de dealer. Het is zeer eenvoudig om de sticker zelf aan te brengen, maar de dealer kan uiteraard ook hulp bieden. Wie geen sticker meer wenst of juist een andere afbeelding of nieuw motief wilt, kan de folie zonder sporen verwijderen en een nieuwe bestellen.

Skoda

De dashboardsticker kost € 24,95 incl. BTW. Men kan zelf een beeld uploaden, of een motief kiezen uit de Skoda collectie.

Remschijf.nl
Skoda prijst vernieuwde KodiaqSkoda prijst vernieuwde Kodiaq
9 juni 2021
Skoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal afSkoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal af
4 juni 2021
Skoda onthult vierde generatie FabiaSkoda onthult vierde generatie Fabia
4 mei 2021
Skoda prijst ENYAQ iV SPORTLINESkoda prijst ENYAQ iV SPORTLINE
3 mei 2021