29 januari 2009
 

Skoda

Skoda gaat online auto's verkopen

Autozine
29 januari 2009 | Vanaf vandaag opent Škoda-Direct.nl haar deuren. Via deze webwinkel is het mogelijk een nieuwe Škoda uit te zoeken, te betalen en voor de deur te laten afleveren. Met de verkoop van auto's via internet zet Škoda een nieuwe stap in de ontwikkeling van het merk.
Info

Škoda speelt in op de sterke groei van het aantal consumenten dat online zijn aankopen doet en jaarlijks een steeds groter bedrag besteedt. Met Škoda-Direct.nl is het merk voorbereid op een generatie autokopers die deze manier van aankopen als zeer vanzelfsprekend ervaart.

Skoda

De verkoop start met vijftig speciale uitvoeringen van de Škoda Fabia, de zogenaamde Edition. Dit model is voorzien van een 1.2 liter benzinemotor met daaraan gekoppeld een groen C-label. Bovendien komt de auto in aanmerking voor het gunstige 20% bijtellingtarief.

Verder zijn onder meer metallic lak, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor, lichtmetalen velgen en een radio/CD/MP3-speler standaard. Het dak kan worden voorzien van een zwartwit geblokte striping en op de achterzijde wordt desgewenst een persoonlijke tekst afgedrukt. De Škoda Fabia Edition kost € 12.495 (incl. btw/bpm).

De dealer blijft betrokken bij de online verkochte Škoda's. Kopers krijgen hun auto uitgeleverd bij hun dealer in de buurt. Onderhoud en service zullen in de toekomst eveneens door de Škoda dealerorganisatie worden uitgevoerd. Om vragen van potentiële kopers te beantwoorden is er voor Škoda Direct een speciaal callcenter (030 880 111 8) ingericht.

IkWilVanMijnAutoAf
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Skoda kondigt vernieuwde Karoq aanSkoda kondigt vernieuwde Karoq aan
15 november 2021
Skoda ENYAQ iV wint Gouden StuurwielSkoda ENYAQ iV wint Gouden Stuurwiel
11 november 2021
Nieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealerNieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealer
10 november 2021