6 juli 2016
 

Skoda

Skoda brengt service app uit

Autozine
6 juli 2016 | Er is een reisgenoot die alle waarschuwingslampjes van een Skoda kent, die doe-het-zelf tips geeft, autoproblemen in vijf talen kan vertalen, die altijd weet waar het dichtstbijzijnde tankstation is en helpt in het geval van pech. Die reisgenoot is de Skoda service app, en hij is nu gratis te downloaden voor zowel Apple als Android smartphones.
Info

De Skoda service app is een altijd wakkere en betrouwbare reisgenoot. Om te beginnen weet hij veel. Onder de button 'dashboard' geeft hij een overzicht van alle waarschuwingslampjes: zo weet de bestuurder snel wat er eventueel aan de hand is en wat er aan te doen is. Ook handig zijn de 'Doe-het-zelf' tips. Hiermee ontdek je snel hoe je een wiel wisselt of het oliepeil meet.

Skoda

De Skoda service app is ook een reisgenoot die de weg kent. De "Brandstof locator" wijst bijvoorbeeld de weg naar het dichtstbijzijnde tankstation. Ook een CNG (aardgas) station is op deze manier snel te vinden. Uiteraard is er ook een "Dealerlocator" in de app opgenomen. Via Wifi of GPS is een nabijgelegen Skoda-dealer zó gevonden. Maar op afstand is met de app ook snel een werkplaatsafspraak bij de eigen dealer in te plannen.

Onder de knop 'Meld schade' zijn direct de benodigde schadeformulieren (ook van de tegenpartij) in te vullen. Indien nodig is ook het Mobiliteitsservicenummer van Skoda via de app te bellen; niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. En is een afspraak bij de Skoda-dealer snel gemaakt voor bijvoorbeeld het laten vervangen een ruit of het verhelpen van een schade.

Skoda

Zeker in het buitenland kan het nog wel eens lastig zijn om een probleem met de auto op de juiste manier onder woorden te brengen. Daarom heeft de Skoda service app een vertaalfunctie. De meest voorkomende autoproblemen zijn hier beschikbaar in vijf talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

KwikFit
Skoda kondigt vernieuwde Karoq aanSkoda kondigt vernieuwde Karoq aan
15 november 2021
Skoda ENYAQ iV wint Gouden StuurwielSkoda ENYAQ iV wint Gouden Stuurwiel
11 november 2021
Nieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealerNieuwe Skoda Fabia 2022 nu bij de dealer
10 november 2021
Skoda wordt verantwoordelijk voor MQB-A0Skoda wordt verantwoordelijk voor MQB-A0
14 oktober 2021