21 juni 2017
 

Skoda

Skoda verlengt reparatiegarantie tot 4 jaar

Autozine
21 juni 2017 | ŠKODA introduceert twee nieuwe initiatieven. Het merk gaat vier jaar reparatiegarantie verlenen op alle werkplaatsactiviteiten die de officiële ŠKODA dealer aan de auto heeft verricht. Met dit initiatief onderstreept ŠKODA het vertrouwen dat zij heeft in de kwaliteit van haar producten én in de dealerorganisatie. Daarnaast introduceert ŠKODA op haar website een service-tool. Daarop kunnen ŠKODA-rijders op basis van hun kenteken zien welk onderhoud zij in de toekomst aan hun auto kunnen verwachten en tegen welke prijs.
IkWilVanMijnAutoAf
Info

ŠKODA verricht regelmatig onderzoek onder klanten om zo de relatie met hen verder te verbeteren. Uit een van die onderzoeken bleek dat klanten prijs stellen op een, liefst langdurige, garantie op uitgevoerd onderhoud, zowel op de onderdelen als de werkplaatsuren. Dat heeft geresulteerd in een uitbreiding van de reparatiegarantie tot vier jaar. Het is wat ŠKODA betreft de meest krachtige onderbouwing van het vertrouwen in de kwaliteit die het merk levert.

Skoda

De website helpt de eigenaar van een ŠKODA inzichtelijk te maken wanneer zijn auto service nodig heeft. Door simpelweg het kenteken en de kilometerstand van de ŠKODA op de nieuwe tool in te voeren, wordt exact duidelijk welk onderhoud de auto nu en de komende jaren te wachten staat. Via een tijdlijn geeft de service-configurator tot enkele jaren vooruit aan wanneer de auto volgens het ŠKODA Onderhoudsplan naar de werkplaats moet.

Daarnaast maakt het systeem inzichtelijk welke werkzaamheden de dealer dan aan de auto gaat verrichten inclusief een korte uitleg in woord en video, bijvoorbeeld een Longlife Onderhoudsservice of het vervangen van bougies of filters, en wat dit gaat kosten. De klant heeft daardoor niet alleen de zekerheid om tegen inzichtelijk gemaakte prijzen in een ŠKODA te rijden die door dealeronderhoud veilig en betrouwbaar is, maar ook dat onderhoud en reparaties tot vier jaar zijn gegarandeerd.

Profile
Skoda prijst vernieuwde KodiaqSkoda prijst vernieuwde Kodiaq
9 juni 2021
Skoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal afSkoda levert ENYAQ iV CO2-neutraal af
4 juni 2021
Skoda onthult vierde generatie FabiaSkoda onthult vierde generatie Fabia
4 mei 2021
Skoda prijst ENYAQ iV SPORTLINESkoda prijst ENYAQ iV SPORTLINE
3 mei 2021