3 juni 2008
Seat Ibiza SC
Nieuws

Seat Ibiza SportCoupe

Seat onthult Ibiza SportCoupe

3 juni 2008 - Seat toont de nieuwe Ibiza als SportCoupé. Daarbij maakt de 7-traps DSG versnellingsbak zijn debuut in de Ibiza. De Ibiza 3-deurs heeft een lengte van 4.034 meter en een hoogte van 1.428 meter (2 centimeter korter en 2 centimeter lager dan de vijfdeurs). De auto staat op het nieuwe platform van de VW Group, dat speciaal voor dit marktsegment is ontworpen.
AutoCoach

De Seat Ibiza SportCoupé kan worden uitgerust met een 7-traps DSG versnellingsbak, in combinatie met de 105 pk sterke 1.6-liter benzinemotor. Met een korte eerste en tweede versnelling verleent deze automatische versnellingsbak met dubbele koppeling de Ibiza SportCoupé een snellere acceleratie. Bovendien zorgt dit systeem voor een lager brandstofverbruik omdat de zevende versnelling op langere trips fungeert als een overdrive.

Seat Ibiza SC

De SportCoupé zal uitsluitend worden gefabriceerd in Seat's Martorell fabriek bij Barcelona en zal leverbaar worden met drie uitrustingsniveaus: Reference, Stylance en Sport-Up. In de nabije toekomst zullen ook de milieuvriendelijke Ecomotive en de snelle FR en Cupra versies hun opwachting maken.

Seat Ibiza SC

Op zoek naar een Seat Ibiza SC 1.4 Style?
bynco heeft er 2 vanaf € 10.445,-

Seat Ibiza SC 1.4 Style

XLLease