18 juni 2016
 

Rolls Royce Vision Next 100

Rolls-Royce presenteert toekomst met Vision Next 100

Autozine
18 juni 2016 | Op het moment dat de productie van de huidige generatie Rolls-Royce Phantom ten einde loopt en het merk uit Goodwood aan de vooravond staat van de introductie van een geheel nieuw platform voor alle toekomstige modellen, toont de Rolls-Royce VISION NEXT 100 de visie op toekomstige, luxe mobiliteit. De VISION NEXT 100 met codenaam 103EX is een conceptcar, 5,9 meter lang en voorzien van 28 inch wielen, die meer laat zien dan alleen toekomstig design.
UnitedConsumers
Info

Rolls-Royce laat zien dat personalisatie in de toekomst een steeds belangrijker rol gaat spelen in het hoogste segment. De carrosserie en het chassis van de VISION NEXT 100 zijn bijvoorbeeld volledig handgebouwd naar wensen van de klant, terwijl techniek die autonoom rijden mogelijk maakt en een emissieloze aandrijflijn ook niet aan het merk voorbij zullen gaan en daarom onderdeel zijn van VISION NEXT 100. De Spirit of Ecstasy, sinds 1911 aanwezig op elke Rolls-Royce en daarmee de beschermengel van auto en inzittenden, ontbreekt natuurlijk niet.

Rolls Royce

Rolls-Royce beschikt over een breed modellenprogramma. De komst van de zevende generatie Phantom in 2003, is het begin van een succesverhaal. Gevolgd door de Ghost, Wraith en Dawn biedt Rolls-Royce nu keuze uit exclusieve limousines, krachtige coupés en exclusieve cabriolets.

CITO MOTORS in Eindhoven, importeur en dealer voor Rolls-Royce Motor Cars in Nederland, ziet de belangstelling voor het merk de afgelopen jaren groeien.

Rolls Royce
MG
Rolls Royce introduceert nieuwe GhostRolls Royce introduceert nieuwe Ghost
28 september 2020
Rolls-Royce Cullinan nu als Black BadgeRolls-Royce Cullinan nu als Black Badge
19 november 2019
Rolls-Royce onthult Wraith Eagle VIIIRolls-Royce onthult Wraith Eagle VIII
23 mei 2019
Rolls Royce prijst CullinanRolls Royce prijst Cullinan
22 november 2018