26 januari 2006

Renault Twingo (1993 - 2007)

Maximaal voordeel op Renault Twingo Paris

26 januari 2006 - Renault introduceert de Twingo Paris. Net als Parijs heeft deze modieuze Twingo de nodige allure. Er is echter een belangrijke tegenstelling: de Franse hoofdstad is vrij prijzig, terwijl er op de Twingo Paris een voordeel van 1.935 euro is te behalen. De rijkelijk uitgeruste Twingo heeft een prijs vanaf 12.045 euro.

Op zoek naar een Renault Twingo ?
Nederland Mobiel heeft er 260 vanaf € 10,-

Renault Twingo (1993 - 2007)

De Renault Twingo Paris is uitgerust met airconditioning, lichtmetalen 14-inchwielen, Paris-striping op de portieren en op de achterklep. Deze extra's vertegenwoordigen een waarde van 1.490 euro, terwijl de Twingo-rijder er 800 euro voor moet afrekenen. Daarnaast heeft Renault nog een aanbod, want de koper van de Twingo Paris krijgt een panoramisch schuifdak cadeau. Het elektrisch bedienbare glazen schuifdak kost normaliter 695 euro. De Twingo Paris heeft als basis de Privilege-uitvoering. Dat wil zeggen dat de compacte Renault voorzien is van onder meer vier airbags, elektrisch bedienbare portierruiten, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, stuurbekrachtiging en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.

Renault Twingo (1993 - 2007)

De Renault Twingo Paris heeft standaard de chique velours bekleding van de Privilege-uitvoering. Wie de voorkeur geeft aan leder kiest voor het lederpakket Pack Paris. De lederen stoelbekleding is licht beige en er zijn meer lederaccenten in het interieur aanwezig. Het stuurwiel, de versnellingspookknop en de portierbekleding zijn afgewerkt met leder. Op de middenconsole krijgen verschillende bedieningsknoppen ook een bijpassende beige kleur. Het Pack Paris heeft een meerprijs van 745 euro, terwijl het een waarde heeft van 1.295 euro. Kortom: een klantenvoordeel van 550 euro. Samen met de besparing van 690 euro op de Paris-extra's en het panoramische schuifdak bespaart de Twingo-koper dus maximaal 1.935 euro!

Het motorenpalet van de Renault Twingo Paris biedt twee keuzemogelijkheden. Zo is hij leverbaar met een 1.2 liter achtkleps benzinemotor met 60 pk en een 1.2 liter zestienklepper met 75 pk. Standaard is de Twingo Paris voorzien van een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In de optielijst staat een semi-automatische vijfbak met de naam Quickshift 5, die leverbaar is op de versie met 75 pk. De prijzen voor de Renault Twingo Paris beginnen bij 12.045 euro.

AutoCoach
XLLease