3 maart 2006

Renault Twingo (1993 - 2007)

Renault viert productie tweemiljoenste Twingo

3 maart 2006 - De 2.000.000ste Renault Twingo is van de band gerold. De Twingo is na dertien productiejaren nog altijd een geliefd model, wat blijkt uit de goede verkoopresultaten. Het opmerkelijke jubileum viert Renault met gratis opties.

Op zoek naar een Renault Twingo ?
Nederland Mobiel heeft er 260 vanaf € 10,-

Renault Twingo (1993 - 2007)

Met de Twingo doet Renault zijn reputatie als Createur d'Automobiles bij de introductie in 1993 eer aan. Deze compacte Renault borduurt voort op het Monospace-concept van de MPV Espace. Vanaf dag een steelt de Twingo, feitelijk een mini-MPV, het hart van vele automobilisten. Niet alleen met zijn markante uiterlijk, maar ook met zijn slimme interieur. Dankzij de verschuifbare achterbank is er voor de achterpassagiers volop ruimte. En het dashboard, met zijn digitale instrumentarium en vele opbergvakken, is nog steeds origineel.

Renault Twingo (1993 - 2007)

Dat de Twingo dertien jaar na zijn debuut nog steeds in trek is, zegt iets over zijn revolutionaire karakter. Door de jaren heen is het concept ontwikkeld en verbeterd. Onderhuids is de techniek met zijn tijd meegegaan en het uiterlijk onderging enkele lichte retouches. In 2005 vonden in Nederland ruim 2.000 Renault Twingo's hun weg naar een eigenaar.

Om het succes en de productiemijlpaal (op 8 februari jl.) te vieren, biedt Renault op alle versies van de Twingo tijdelijk gratis airconditioning of een open dak aan. De Twingo Authentique en Serie Limitee Emotion worden bij de keuze voor het gratis open dak geleverd met een handbediend vouwdak, de overige versies worden voorzien van het luxe, elektrisch bedienbare glazen schuifdak. Het klantvoordeel loopt hiermee op tot 895 euro. In combinatie met de bestaande Serie Limitees, de Emotion en de Paris, kan het totale voordeel voor de klant oplopen tot 1.935 euro.

Renault Twingo (1993 - 2007)
KwikFit