5 april 2019
Renault Talisman

Renault Talisman

Renault Talisman nu ook als sportieve S-Edition

Autozine
5 april 2019 | De Renault Talisman is nu ook leverbaar als S-Edition. Het betreft een nieuwe uitvoering die op het uitrustingsniveau Intens is gebaseerd en gekenmerkt wordt door zijn extra uitrusting en een sportieve uitstraling. De extra's ten opzichte van de Intens vertegenwoordigen een waarde van 2.400 euro, terwijl de meerprijs van de S-Edition 900 euro bedraagt.

Op zoek naar een Renault Talisman?
bynco heeft er 15 vanaf € 16.056,-

Renault Talisman

De S-Edition is beschikbaar voor de Talisman Sedan en Talisman Estate. Deze nieuwe uitvoering heeft een sportief interieur met onder meer zesvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief geheugenfunctie, stoelverwarming, stoelventilatie en massagefunctie. De stoelen zijn bekleed met leder in 'Riviera Noir' met rood stikwerk dat ook terugkomt op het dashboard, de deurpanelen, het stuurwiel en de afwerking van de versnellingspook.

Renault Talisman

De uitstraling in het interieur wordt versterkt door de aluminium pedalen en sierstrips, zwarte hemelbekleding en luxe veloursvloermatten met S-Edition-logo en rode bies. Aan de buitenzijde is de Renault Talisman S-Edition te herkennen aan de 18-inch lichtmetalen wielen 'Grand Tour' en de S-Edition-badges op de voorschermen.

De Renault Talisman S-Edition met benzinemotor is beschikbaar met de 118 kW (160 pk) sterke TCe 160 GPF-benzinemotor met standaard EDC-automaat. De prijzen hiervan beginnen bij € 39.690,-. Er zijn ook twee dieselversies. De 110 kW (150 pk) sterke Blue dCi 150 met handgeschakelde versnellingsbak is er vanaf € 43.890,-. De krachtigere Blue dCi 160 met EDC-automaat heeft een prijs vanaf € 46.890,-. De Talisman Estate heeft in alle gevallen een (onveranderde) meerprijs van € 1.200,- ten opzichte van de Talisman Sedan. De extra krachtige TCe 225 benzine- en Blue dCi 200 dieselmotor zijn voorbehouden aan de topuitvoering Initiale Paris.

AutoCoach
Renault vernieuwt aanbod TalismanRenault vernieuwt aanbod Talisman
4 november 2020
Renault vernieuwt TalismanRenault vernieuwt Talisman
26 februari 2020
Modeljaarwijziging voor Renault TalismanModeljaarwijziging voor Renault Talisman
26 juli 2017
5 EuroNCAP sterren voor Renault Talisman5 EuroNCAP sterren voor Renault Talisman
9 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum