12 september 2007
 

Renault

Drie primeurs bij Renault op IAA

Autozine
12 september 2007 | Renault onthult de show cars Laguna Coupe Concept en Kangoo Compact Concept, nieuwe Kangoo, Clio Estate, de show engine V6 dCi Concept en een chassis met 4 gestuurde wielen.
KwikFit

De Laguna Coupe Concept, die op de IAA van Frankfurt gepresenteerd zal worden, is de weerslag van Renaults visie op de coupe Grand Tourisme en sport. In de Laguna Coupe Concept is bedoeld voor mensen die prijs stellen op prestatie en stuurgenot in een verfijnde omgeving. De wagen rust op een splinternieuw chassis, de "Active Drive" met vier gestuurde wielen, en is voorzien van een geheel nieuw ontwikkeld motorwerk, de krachtige eersteklasmotor V6 dCi met 230 pk (170 kW).

Renault

Renault presenteert op de IAA van Frankfurt 2007 de Kangoo Compact Concept. Deze Kangoo Compact Concept, een voorbode van een uitbreiding van het Kangoo-gamma, is bedoeld voor actieve en sportieve jonge stadsmensen die op zoek zijn naar een compacte vrijetijdsauto. Zijn expressieve, robuuste lijnen worden benadrukt door de speciale geborstelde tweetint Orange Fireball en Aluminium. Deze show car, ontwikkeld met de rolschaats als thema, vormt de start van een samenwerking met Rollerblade, waarin gemeenschappelijke waarden als plezier in het bewegen, samenzijn en levenslust een hoofdrol spelen.

Renault

Op de IAA van Frankfurt 2007 presenteert Renault in wereldpremiere de Clio Estate. Deze breakversie bouwt voort op de sterke punten van de Clio III familie wat betreft wegligging, zitruimte, comfort en veiligheid. Hij heeft een schijna achterruit met daaronder een ruime (439 dm3 VDA) en praktische kofferruimte. De Clio Estate zal in Turkije worden geproduceerd in de fabriek in Bursa en zal begin 2008 op de markt komen.

Renault
XLLease
Nieuwe Renault Trafic nu in de showroomNieuwe Renault Trafic nu in de showroom
19 januari 2022
Renault toont gecamoufleerde AustralRenault toont gecamoufleerde Austral
5 januari 2022
Renault prijst Megane E-Tech ElectricRenault prijst Megane E-Tech Electric
16 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
 

Info