26 mei 2017
Renault Megane

Renault Megane

Renault kondigt nieuwe Megane RS aan

Autozine
26 mei 2017 | De nieuwe Renault Mégane R.S. gaf zijn eerste publieksoptreden tijdens de Formule 1 Grand Prix van Monaco. Deze sportieve nieuwkomer maakte een ronde over het circuit met aan het stuurwiel Nico Hülkenberg, coureur bij het Renault Sport Formula One Team. De zwart-gele kleurstelling van de Mégane R.S. is geïnspireerd op de nieuwe identiteit van Renault Sport en accentueert de assertieve, sportieve uitstraling.

Op zoek naar een Renault Megane?
bynco heeft er 5 vanaf € 13.840,-

Renault Megane

Nico Hülkenberg gaf met de nieuwe Renault Mégane R.S. een korte demonstratie op het F1-circuit van Monaco. Maar dat was niet zijn eerste keer in de nieuwe Mégane R.S.: "Ik kreeg eerder tijdens de ontwikkeling al de kans om te rijden. Ik was compleet verrast door de fenomenale prestaties van het onderstel. Renault Sport heeft echt fantastisch werk geleverd. Het is geweldig om met de Mégane R.S. op het legendarische stratencircuit in Monaco te rijden".

Renault Megane

De experts van Renault Sport gebruikten opnieuw op de F1 geïnspireerde techniek om een uitzonderlijk niveau van aerodynamica, betrouwbaarheid, weggedrag en performance te garanderen. "Wij willen met de nieuwe Mégane R.S. de maatstaf zetten in het segment van de sportieve hatchback", benadrukt Patrice Ratti. En om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten, is hij voor het eerst leverbaar met keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling.

De nieuwe Renault Mégane R.S. beleeft op 12 september 2017 zijn wereldpremière op de internationale autotentoonstelling IAA in Frankfurt. De verkoop start in het eerste kwartaal van 2018.

Op zoek naar een Renault Megane?
DAS import heeft er 345 vanaf € 15.067,-

Renault Megane

Renault maakt prijzen Megane 2020 bekendRenault maakt prijzen Megane 2020 bekend
6 juli 2020
Renault onthult vernieuwde Megane 2020Renault onthult vernieuwde Megane 2020
3 februari 2020
Renault Megane RS Trophy-R komt naar NLRenault Megane RS Trophy-R komt naar NL
9 december 2019
Renault introduceert nieuwe Megane R.S.Renault introduceert nieuwe Megane R.S.
21 mei 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum