17 maart 2014
Renault Megane CC

Renault Megane CC

Vernieuwde Renault Megane CC nu te bestellen

Autozine
17 maart 2014 | Renault is gestart met de verkoop van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet. Het model is als laatste van de Mégane-familie voorzien van de nieuwe merkidentiteit, die is geïntroduceerd door Laurens van den Acker. De Mégane Coupé-Cabriolet wordt standaard geleverd in de Privilège-uitvoering en is per direct te bestellen voor bedragen vanaf 34.490 euro (incl. BTW en BPM).
UnitedConsumers
 

De vernieuwde Renault Mégane Coupé-Cabriolet is direct herkenbaar aan de  voorzijde met de chique LED-dagrijverlichting, de nieuw ontworpen voorbumper en het grote Renault-logo, dat het nieuwe familiegezicht van Renault vertegenwoordigt.

Renault Megane CC

Voor de aandrijving dient een TCe 130-benzinemotor met stop-starttechniek, gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesversnellingsbak.

De Mégane Coupé-Cabriolet wordt geleverd in de Privilège uitvoering. Kopers kunnen rekenen op een standaarduitrusting met onder meer het R-Link multimedia- en navigatiesysteem, elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones, een regen- en lichtsensor, parkeersensoren met geluidssignaal en 17 inch lichtmetalen wielen. De elektrisch bedienbare hoogglans zwarte hardtop heeft een groot panoramisch dak, terwijl het interieur kan worden verfraaid met lederen bekleding (optioneel) in de kleuren antraciet, rood-zwart of beige.

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet biedt Renault het Pack Introduction aan. Dit pakket kost 295 euro en voegt de Renault Handsfree Card en elektrisch inklapbare buitenspiegels aan de uitrusting toe. Het voordeel bedraagt 395 euro.