12 december 2013
Renault Megane CC

Renault Megane CC

Renault introduceert vernieuwde Megane CC

Autozine
12 december 2013 | Renault completeert het nieuwe gamma van de Mégane. Na de Mégane Hatchback, de Mégane Coupé en de Mégane Estate is nu ook de Mégane Coupé-Cabriolet voorzien van de nieuwe voorzijde die het nieuwe gezicht van Renault vormt. De Mégane Coupé-Cabriolet wordt ook van het multimediasysteem R-Link voorzien. De vernieuwde Renault Mégane Coupé-Cabriolet debuteert in januari 2014 op de Autosalon van Brussel. De levering start in maart.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

De nieuwe voorzijde van de Mégane Coupé-Cabriolet staat symbool voor de nieuwe designrichting die Renault is ingeslagen. Dankzij de nieuw ontworpen voorbumper en het grote Renault-logo op een glanzend zwarte achtergrond oogt de Mégane Coupé-Cabriolet zowaar nóg eleganter.

Renault Megane CC

Het moderne karakter van Renault komt tot uiting in het nieuwe multimediasysteem R-Link, dat voor de meeste Renault-modellen al verkrijgbaar is. De talloze functies van R-Link zijn te bedienen via het 7-inch touchscreen en de multifunctionele joystick op de middenconsole.

De Renault Mégane Coupé-Cabriolet onderscheidt zich nog steeds met het grootste panoramische dak in zijn segment. Met de elektrisch bedienbare hardtop gesloten, genieten de inzittenden van een enorme lichtinval in het passagierscompartiment.