10 april 2012
Renault Megane CC

Renault Megane CC

Renault Megane CC als Serie Limitee Monaco GP

Autozine
10 april 2012 | De Renault Mégane Coupé-Cabriolet is tijdelijk leverbaar als Série Limitée Monaco GP. Het front met de zwarte koplampkappen en de grote luchtinlaat maken de auto extra sportief. De exclusieve carrosseriekleur Blanc Nacré komt tot zijn recht door de carrosseriedelen die zijn uitgevoerd in Noir Etoilé waardoor er een tweekleurig effect ontstaat. De diffuser achter in Noir Brillant versterkt de sportieve stijl door het 'ground effect' dat bekend is van de formule 1.
Profile
 

De Série Limitée Monaco GP symboliseert de historische samenwerking van Renault met de Automobile Club de Monaco. Sinds de overwinning van François Repusseau met de Renault 40CV bij de Rallye van Monte-Carlo in 1925 delen beide partijen dezelfde waarden en dezelfde bezieling. Eén van de hoogtepunten van een Formule 1 seizoen is de Grand Prix van Monaco, een race die heel vaak is gewonnen door Renault (in 2011 nog door S. Vettel).

Renault Megane CC

Het interieur oogt chique met de donkergrijze leren bekleding die ook weer contrasteert met Blanc Nacré elementen. De bekleding en de vloermatten zijn voorzien van een 'Monaco GP' logo.

De buitenkant van de auto is verfraaid met buitenspiegelkappen, een diffuser en de mistlamplijsten in Noir Brillant. Binnenin ontstaat een fris geheel doordat de sierlijsten op het dashboard en de portieren en de middenconsole in Blanc Nacré zijn uitgevoerd.

Vanwege het exclusieve karakter heeft iedere auto een plaat met zijn Série Limitée nummer en een Monaco GP badge op de zijkanten. Aluminium pedalen en lichtmetalen 17 inch velgen type Celsium in Noir Brillantmaken het sportieve geheel compleet. Het rijke karakter uit zich ook in de geboden uitrustingen waaronder Carminat TomTom Live, automatische airco, een Renault Card, parkeersensoren.

Renault Megane CC

Prijzen Mégane Coupé Cabriolet Série Limitée Monaco GP:

  • TCe 130: € 36.490,- incl. BTW en BPM
  • 2.0 16V 140 CVT: € 38.890,- incl. BTW en BPM