17 november 2017
 

Porsche24

Porsche brengt Porsche24 app uit

Autozine
17 november 2017 | Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Porsche rijders sparen niet alleen punten met gereden kilometers, maar ook met deelname aan Porsche evenementen zoals rijtrainingen, rally's en trackdays. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche-beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld. Ook vinden Porsche rijders er een kalender met nationale en internationale Porsche evenementen waarvoor zij direct in de app tickets kunnen kopen.
Vandebron
Info

Met elke rit komen Porsche rijders een stap dichter bij het volgende level van Porsche24. Er zijn drie levels: Silver, Red en Yellow. Elk level biedt toegang tot nieuwe privileges, zoals VIP previews van nieuwe modellen, speciale roadtrips, bijzondere verrassingen en de mogelijkheid om als eerste tickets te boeken voor een event. Bovendien kunnen Porsche rijders badges scoren met deelname aan officiële evenementen, tours en races, die op hun beurt weer extra privileges opleveren.

Porsche

"Porsche24 gaat verder dan een loyaliteitsprogramma. Het is een rijdersprogramma voor iedereen in het bezit van een Porsche. Via de smartphone heeft een Porsche rijder nu op één plek toegang tot alles dat ons merk te bieden heeft. Zo maken we de binding met ons merk nog sterker", stelt Jasper Koek, woordvoerder van Porsche Nederland.

Porsche rijders kunnen de Porsche24 app vanaf nu downloaden voor iOS en Android. Zij registreren zich met hun Porsche.

Porsche Cayenne GTS krijgt achtcilinderPorsche Cayenne GTS krijgt achtcilinder
12 juni 2020
Porsche presenteert 911 Heritage EditionPorsche presenteert 911 Heritage Edition
2 juni 2020
Porsche introduceert 911 Targa voor 2020Porsche introduceert 911 Targa voor 2020
18 mei 2020
Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911
20 april 2020