7 december 2021
Polestar 2
Nieuws

Polestar 2

Polestar verbetert prestaties 2

7 december 2021 - Polestar heeft in een aantal Europese landen een prestatieverhogende software-upgrade beschikbaar gemaakt voor de Polestar 2 Long range Dual motor. Daarbij is het de eerste keer dat Polestar zijn tuningachtergrond aanwendt voor zijn eigen elektrische modellen.
AutoCoach

De update, die eerder dit jaar tijdens het Goodwood Festival of Speed al werd toegepast in de experimentele Polestar 2, verhoogt het vermogen van de Long range Dual motor met 50 kW en 20 Nm tot 350 kW (476 pk) en 680 Nm. De extra responsiviteit zorgt voor een sportievere rijbeleving, waarbij de sprint van 0-100 km/u is aangescherpt tot 4,4 seconden. Het extra vermogen en koppel zijn als 'boost' beschikbaar tussen 70 en 130 km/u, wat zorgt voor een snellere acceleratie in het middengebied. De acceleratie van 80 naar 120 km/u vergt 2,2 seconden, waarmee hij een halve seconde sneller is dan de reguliere uitvoering.

Polestar 2

De upgrade is beschikbaar in de Polestar Extras webshop, voor klanten met modellen die hiervoor in aanmerking komen. De software-download wordt via een Over-the-Air update draadloos naar de betreffende Polestar 2 gestuurd.

XLLease
KwikFit