26 juni 2020
 

Polestar 2

Eerste Polestars 2 gearriveerd

Autozine
26 juni 2020 | De eerste lichting klantverkochte Polestars 2 is aangekomen in Europa. De boot arriveerde in Zeebrugge en had auto's aan boord die bestemd zijn voor klanten in Zweden en Noorwegen. De leveringen van deze Polestars staat gepland voor augustus. De eerste exemplaren voor klanten in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en het VK zijn ook onderweg. De leveringen in Zwitserland starten later in 2020.
Profile

"Dit is een belangrijk moment", zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar. "We zijn een stap dichterbij om de Polestar 2 bij onze allereerste klanten in Europa te krijgen. De aankomst van deze eerste lichting onderstreept hoe toegewijd we zijn aan onze klanten en dat we op schema liggen."

Polestar 2

Het digitaal gerichte automerk wil ook het gezicht van autoverkoop veranderen. Nog deze zomer worden in verschillende markten de Polestar Spaces uitgerold, waar de specialisten van het merk consumenten in contact brengen met de filosofie en de producten van het merk en niet op basis van verkooppraatjes en commissie werken. Dat alles in een inspirerende, minimalistische omgeving die is ontworpen om klanten de auto's optimaal te laten ontdekken en testen.

De auto's die in Zeebrugge zijn aangekomen, worden over de weg naar een centraal verzamelpunt in België vervoerd. Na een laatste fase in het voorbereidingsproces en een controleprocedure vervolgen ze hun weg naar hun bestemmingsmarkten.

Polestar 2 krijgt Performance PackPolestar 2 krijgt Performance Pack
24 juni 2020
Productie Polestar 2 gestart in ChinaProductie Polestar 2 gestart in China
24 maart 2020
Verkoop Polestar 2 gestartVerkoop Polestar 2 gestart
19 maart 2020
 

Info

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum