25 augustus 2016
Opel Zafira

Opel Zafira

Opel start productie vernieuwde Zafira

Autozine
25 augustus 2016 | De eerste Opel Zafira van het nieuwe modeljaar is onlangs van de band gerold in de fabriek in Rüsselsheim. Daarbij waren Karl-Thomas Neumann, CEO van Opel, en Phil Kienle, Vice President Productie aanwezig. De eerste vernieuwde Zafira is uitgevoerd in de kleur Absolute Red en voorzien van het optionele OPC Line-pakket. De uitrusting omvat verder onder meer AFL LED-verlichting (Adaptive Forward Lighting), en radar gestuurde Adaptive Cruise Control.
AutoCoach

De kwaliteiten van vorige Zafira-generaties zijn in de nieuwe Opel Zafira behouden, zoals de AGR-gecertificeerde ergonomische voorstoelen (AGR is een onafhankelijke Duitse vereniging van rugspecialisten "Aktion Gesunder Rücken e. V.", die normen opstelt voor ergonomisch design), de FlexFix-fietsendrager en het adaptieve FlexRide-onderstel.

Opel Zafira

De nieuwe Zafira is een moderne verschijning, met onder meer een nieuw ontworpen dashboard en veel aandacht voor connectiviteit. De nieuwste generatie van het IntelliLink-infotainmentsysteem is geschikt voor Apple CarPlay. De nieuwe persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar maakt van de nieuwe Zafira een krachtige mobiele 4G/LTE wifi-hotspot voor alle inzittenden. In totaal kunnen tot zeven mobiele apparaten tegelijk online; één voor iedere inzittende.

De nieuwe Zafira is Opels nieuwste model in het marktoffensief waarmee tot 2020 maar liefst 29 nieuwe modellen verschijnen.

Op zoek naar een Opel Zafira?
bynco heeft er 16 vanaf € 16.445,-

Opel Zafira

Opel prijst vernieuwde ZafiraOpel prijst vernieuwde Zafira
14 juli 2016
Opel Zafra ondergaat faceliftOpel Zafra ondergaat facelift
1 juni 2016
Opel Zafira weer meest milieubewustOpel Zafira weer meest milieubewust
4 januari 2016
Opel Zafira Tourer is meest milieubewustOpel Zafira Tourer is meest milieubewust
5 januari 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum