15 oktober 2009
Opel Astra (2009 - 2015)

Opel Astra (2009 - 2015)

Opel zoekt testrijders voor nieuwe Astra

Autozine
15 oktober 2009 | Opel is op zoek naar 100 testrijders voor de gloednieuwe Opel Astra. Net voordat de vijfdeurs hatchback in de showroom verschijnt, krijgen 50 deelnemers (met introducé) exclusief de gelegenheid als eerste uitgebreid met de nieuwe compacte middenklasser te rijden. Het selecte gezelschap zal de Astra uitvoerig aan de tand kunnen voelen onder begeleiding van instructeurs van Slotemakers Anti-slipschool. Het testrijdersevenement vindt plaats op zaterdag 28 november, op vliegveld Valkenburg.

Tijdens het bijzondere evenement komen alle facetten van het testrijden aan bod. En aangezien de nieuwe Astra voor deze testrijders in de vorm van een Hollywood-première wordt gebracht, zullen ook spectaculaire filmscènes, zoals een achtervolging en een 180 graden-slip worden nagebootst. Het evenement zal verder doorspekt zijn van omstandigheden zoals die ook bij een filmpremière horen, inclusief rode loper en in aanwezigheid van camera's en bekende Nederlanders. In dit spectaculaire decor krijgen de Astra Ambassadors alle tijd en gelegenheid de nieuwe Astra flink op de proef te stellen.

Opel Astra (2009 - 2015)

Om kans te maken op een testdag voor twee personen, dienen belangstellenden zich in te schrijven via een aanmeldingsformulier, dat is af te halen bij de Opel-dealer of via de speciale actiesite Opel.nl/testrijders. Iedereen (vanaf 18 jaar en met een geldig NL rijbewijs) kan een gooi doen naar deze exclusieve kennismaking met de nieuwe Astra.

De Astra is verkrijgbaar vanaf € 18.495,- en het gamma telt negen motoren, waarvan het grootste deel het energielabel A heeft. Bovendien profiteren zakelijke rijders optimaal van de Opel Astra, omdat een aantal motorvarianten voor het lagere bijtellingstarief van 20 procent in aanmerking komen. De nieuwe Astra is vanaf heden te bestellen bij de Opel-dealer.

Op zoek naar een Opel Astra?
bynco heeft er 2 vanaf € 9.945,-

Opel Astra (2009 - 2015)

Nieuwe dieselmotor voor Opel AstraNieuwe dieselmotor voor Opel Astra
6 februari 2014
Opel Astra krijgt bi-turbo dieselmotorOpel Astra krijgt bi-turbo dieselmotor
1 augustus 2012
Opel Astra ondergaat faceliftOpel Astra ondergaat facelift
15 juni 2012
Opel Astra/Kadett bestaat 75 jaarOpel Astra/Kadett bestaat 75 jaar
17 november 2011
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum