30 november 2009
Opel Astra (2009 - 2015)

Opel Astra (2009 - 2015)

100 testrijders voelen nieuwe Opel Astra aan de tand

30 november 2009 | Ter gelegenheid van de première van de gloednieuwe Opel Astra, ontving Opel op zaterdag 28 november honderd testrijders, die uit in totaal ruim 9.000 aanmeldingen waren geselecteerd om de Astra als eersten aan de tand te voelen.

Op Vliegveld Valkenburg, de voormalige vliegbasis van de Koninklijke Nederlandse Marine, beleefden zij een uniek première-evenement. Aangezien de nieuwe Astra geïntroduceerd wordt met de look and feel van een filmpremière, omvatte het testrijdersevenement alle ingrediënten die daarbij horen, inclusief rode loper én bekende Nederlanders.

Opel Astra (2009 - 2015)

De honderd testrijders beleefden de exclusieve dag in aanwezigheid van diverse TV- en filmpersoonlijkheden, waaronder Lieke van Lexmond, Victoria Koblenko, Nikkie Plessen, Dennis van der Geest en Suzanne de Jong. Onder hun begeleiding mochten de deelnemers niet alleen hun eigen video-impressies van de dag samenstellen, ook beleefden ze diverse spectaculaire beproevingen met de echte ster van die dag, de nieuwe Astra. Onder meer een Crash Escape, een 180 Degree Escape Manouvre, een High Speed Handling Test en een Hot Lap with the Stig (look-a-like) behoorden tot de beproevingen.

De nieuwe Opel Astra beleeft op dit moment z'n première in de showrooms.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!