28 december 2006
Opel Antara

Opel Antara

Zoek de Opel Antara met behulp van Google Earth

Autozine
28 december 2006 | Met een unieke campagne brengt Opel haar nieuwe SUV, de Antara, onder de aandacht. Opel heeft ergens in de drie grootste steden van Nederland drie Opels Antara verborgen. Internetgebruikers worden uitgedaagd om met behulp van de online service Google Earth de drie Antara's op te sporen. De prijs: een week lang rijden met Opels splinternieuwe SUV. De actie sluit aan bij de avontuurlijke boodschap die centraal staat in de Antara-campagne: Explore the city limits.
AutoCoach

Via de website van Opel kan worden deelgenomen aan de Google Earth-contest en wordt uitgelegd hoe het programma Google Earth gedownload kan worden. Het programma stelt gebruikers in staat de aardbol in detail te bekijken door in te zoomen op satellietfoto's. Opel heeft ergens in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag de drie Antara's verborgen. De deelnemers die de Antara's weten op te sporen, kunnen vervolgens meedoen aan een prijsvraag en kans maken op een volle week Antara-rijden.

Opel Antara

Met de Antara doet Opel zijn intrede in het populaire SUV-segment. De Opel Antara is reeds te bestellen en is medio februari bij de Opel-dealers te bewonderen. Prijzen beginnen bij € 31.995,- voor de Opel Antara 2.4 Ecotec in Essentia-uitvoering.

Opel Antara
KwikFit
Vernieuwde Opel Antara vanaf 35.495 euroVernieuwde Opel Antara vanaf 35.495 euro
2 december 2010
Facelift voor Opel AntaraFacelift voor Opel Antara
22 november 2010
Opel Antara nu ook als VanOpel Antara nu ook als Van
24 september 2007
Opel Antara in Arctic Challenge 2007Opel Antara in Arctic Challenge 2007
1 december 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum