28 december 2006
Opel Antara

Opel Antara

Zoek de Opel Antara met behulp van Google Earth

Autozine
28 december 2006 | Met een unieke campagne brengt Opel haar nieuwe SUV, de Antara, onder de aandacht. Opel heeft ergens in de drie grootste steden van Nederland drie Opels Antara verborgen. Internetgebruikers worden uitgedaagd om met behulp van de online service Google Earth de drie Antara's op te sporen. De prijs: een week lang rijden met Opels splinternieuwe SUV. De actie sluit aan bij de avontuurlijke boodschap die centraal staat in de Antara-campagne: Explore the city limits.
 

Via de website van Opel kan worden deelgenomen aan de Google Earth-contest en wordt uitgelegd hoe het programma Google Earth gedownload kan worden. Het programma stelt gebruikers in staat de aardbol in detail te bekijken door in te zoomen op satellietfoto's. Opel heeft ergens in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag de drie Antara's verborgen. De deelnemers die de Antara's weten op te sporen, kunnen vervolgens meedoen aan een prijsvraag en kans maken op een volle week Antara-rijden.

Opel Antara

Met de Antara doet Opel zijn intrede in het populaire SUV-segment. De Opel Antara is reeds te bestellen en is medio februari bij de Opel-dealers te bewonderen. Prijzen beginnen bij € 31.995,- voor de Opel Antara 2.4 Ecotec in Essentia-uitvoering.

Opel Antara