14 mei 2007
Opel Agila

Opel Agila

Opel onthult nieuwe Agila

14 mei 2007 | Opel toont de geheel nieuwe Agila. Er is keus uit twee benzinemotoren met vermogens tot 86 pk. Behalve de standaard gemonteerde handgeschakelde transmissie is ook een automaat verkrijgbaar. De Opel Agila van de tweede generatie beleeft zijn wereldpremiere op de IAA in Frankfurt (13 23 september 2007) en zal vanaf de lente volgend jaar in de showroom staan.
Opel Agila

Zelfs met zijn compacte lengte van 3,74 meter belooft de nieuwe Agila vijf inzittenden een overvloed aan ruimte en een gemakkelijke instap via de vier deuren. Met zijn hoge zitpositie maakt de Agila het in- en uitstappen nog eenvoudiger en staat hij garant voor een uitstekend zicht.

Opel Agila

De rugleuning van de achterstoelen laat zich in één beweging neerklappen tot een perfect vlakke laadvloer, met daaronder een extra opbergvak. In totaal biedt de Agila via zijn grote achterklep toegang tot meer dan 1.100 liter bagageruimte.

Opel Agila

De nieuwe Agila beschikt ook over vier airbags, een optionele elektronische stabiliteitsregeling (ESP) en optionele gordijnairbags.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!