26 mei 2010
Opel Agila

Opel Agila

Opel Agila EcoFLEX met af fabriek LPG

Autozine
26 mei 2010 | Opel presenteert de Agila EcoFLEX met af fabriek LPG-systeem. Deze milieubewuste Opel heeft behalve een A-label een bijtelling van slechts 14 procent. Geïnteresseerden dienen er wel snel bij te zijn, want deze groenere versie van de compacte Opel is vooralsnog slechts in een beperkte oplage beschikbaar.
AutoCoach

Rijden op LGP heeft tal van voordelen. Zo liggen de brandstofkosten gemiddeld 40 procent lager en in vergelijking met benzine en diesel is de impact op het milieu veel kleiner. Een auto op LPG stoot gemiddeld tot 13 procent minder CO2 uit dan een benzinevariant. In het geval van de Agila EcoFLEX met af fabriek LPG-systeem bedraagt de CO2-uitstoot slechts 108 g/km en dit betekent dat zowel de BPM als de wegenbelasting komt te vervallen.

Opel Agila

Voor deze zuinige Opel betaalt de klant € 11.995,- (incl. BTW/BPM). De Agila EcoFLEX is gebasserd op de Agila Edition 1.0 en ten opzichte van deze benzinevariant betekent dat een meerprijs van € 200,-.

Omdat de Agila EcoFLEX is voorzien van een af fabriek LPG-systeem in plaats van een achteraf ingebouwde installatie, blijft de fabrieksgarantie van twee jaar behouden. Bovendien is het personeel van de erkende Opel-dealers speciaal opgeleid om Opels met een af fabriek LPG-systeem te kunnen onderhouden. De onderhoudsintervallen en onderhoudskosten zijn verder gelijk aan die van de gewone benzinemodellen.

De Agila EcoFLEX met standaard ESP en een af fabriek LPG-systeem is leverbaar met keus uit de kleuren Cosmic Black, Blaze Red, Meteorite Grey, Cornflower Blue, Moroccan Blue, Steel Silver, Galaxy White en Sugar White.

Op zoek naar een Opel Agila?
bynco heeft er 1 vanaf € 6.900,-

Opel Agila

Opel Agila is vrij van wegenbelastingOpel Agila is vrij van wegenbelasting
22 maart 2011
Opel Agila krijgt A-labelOpel Agila krijgt A-label
6 maart 2009
Victoria Koblenko doneert Opel AgilaVictoria Koblenko doneert Opel Agila
4 februari 2009
Opel lanceert Agila.comOpel lanceert Agila.com
3 april 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum