13 december 2007
Opel Agila

Opel Agila

Opel maakt instapprijs nieuwe Agila bekend

Autozine
13 december 2007 | De prijzen van de nieuwe Opel Agila zijn bekend. Vanaf het voorjaar van 2008 staat het nieuwe model in de showroom van de Opel-dealer. De instapprijs voor de auto is € 10.995,- (Agila 1.0 Essentia). Klanten kunnen deze stadsauto vanaf heden bij de Opel-dealer bestellen.

Op zoek naar een Opel Agila?
bynco heeft er 2 vanaf € 6.749,-

Opel Agila

Voor de genoemde vanafprijs schaft de klant een auto aan die een CO2-uitstoot van 120 g/km heeft. Hiermee voldoet de Agila ruimschoots aan de huidige Euro4-emissienormen en behoort hij tot de zuinigste benzineauto's op de markt. De Agila 1.0 realiseert een gemiddeld brandstofverbruik van vijf liter per honderd kilometer.

Opel Agila

Flexibiliteit is troef bij de nieuwe Opel Agila. Hij heeft standaard vijf portieren en biedt plaats aan vijf personen. Inzittenden kunnen hun spullen kwijt in vele opbergvakken. De bagageruimte is mede dankzij de grote achterklep gemakkelijk toegankelijk en heeft, tot aan het bagageafdekscherm, een verrassend groot volume van 225 liter. Dit is door de in twee ongelijke delen (60:40) neerklapbare achterbank op de Agila Enjoy uit te breiden tot 1.050 liter.

In vergelijking met zijn voorganger is de nieuwe Opel Agila twintig centimeter in de lengte gegroeid en zes centimeter breder geworden. De hoogte daarentegen nam met tien centimeter af. De daklijn van de nieuwe Opel Agila loopt naar achteren toe af, wat er mede voor zorgt dat de auto een dynamische verschijning op de weg is. Achterpassagiers merken niets van de verlaagde daklijn; zij hebben volgens Opel ruim voldoende hoofdruimte. De hoge zit is behouden gebleven.

Opel Agila

Dit (vroege) voorjaar staat de nieuwe Opel Agila in de showroom. De prijzen beginnen bij € 10.995,-.

AutoCoach
Opel Agila is vrij van wegenbelastingOpel Agila is vrij van wegenbelasting
22 maart 2011
Opel Agila EcoFLEX met af fabriek LPGOpel Agila EcoFLEX met af fabriek LPG
26 mei 2010
Opel Agila krijgt A-labelOpel Agila krijgt A-label
6 maart 2009
Victoria Koblenko doneert Opel AgilaVictoria Koblenko doneert Opel Agila
4 februari 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum