10 december 2021
Nissan Ariya
Nieuws

Nissan Ariya

Nissan maakt prijzen Ariya bekend

10 december 2021 - Nissan maakt de prijzen bekend van de volledig elektrische Ariya. De Ariya is leverbaar vanaf 47.350 euro of in Operational Lease vanaf 529 euro. De Ariya heeft het formaat van een compacte middenklasser, maar belooft de interieurruimte die normaliter van toepassing is bij een auto uit een hogere klasse. De nieuwe Nissan Ariya is vanaf nu te pre-orderen op Nissan.nl en staat deze zomer in de showroom.
AutoCoach

De Ariya wordt standaard aangedreven door een 160 kW (217 pk) sterke elektromotor, gecombineerd met een 63 kWh-batterij. De opgegeven actieradius van deze versie bedraagt 360 kilometer (WLTP). Vanaf het uitrustingsniveau Evolve is de Nissan Ariya uitgerust met een 87 kWh sterk accupakket, waarmee de actieradius afhankelijk van de uitvoering in theorie 500 kilometer bedraagt (WLTP). Het motorvermogen van deze krachtigste versie bedraagt 290 kW (394 pk).

Nissan Ariya

Prijzen beginnen bij € 47.390 of Operational Lease vanaf € 529. De Advance beschikt over onder meer 19-inch lichtmetalen wielen, een DAB-audiosysteem, verwarmbare stoelen (elektrisch verstelbaar), stuurwiel en voorruit, een 12,3-inch dubbel TFT-scherm voor de bediening van het infotainment (met geïntegreerde spraakbediening, Apple CarPlay en Android Auto). Ook zijn de rijhulpsystemen van Nissan ProPILOT met NaviLink standaard.

Het uitrustingsniveau Evolve is leverbaar vanaf € 56.390 (Operational Lease vanaf € 599) en biedt aanvullend op de Advance onder meer adaptieve koplampen, een BOSE-audiosysteem, geventileerde en elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, een verwarmbare achterbank, een head-up display en ProPILOT Park. Bovendien is de Evolve op technisch vlak voorzien van een 22 kW boordlader, beschikt de elektromotor over 178 kW (242 pk) en bedraagt de theoretische actieradius 500 kilometer (WLTP).

Het derde uitrustingsniveau e-4ORCE Evolve kent een vanafprijs van € 61.390 (Operational Lease vanaf € 649) en beschikt - dankzij twee elektromotoren met een systeemvermogen van 225 kW (306 pk) standaard over elektrische vierwielaandrijving en een theoretische actieradius van 460 kilometer (WLTP). De standaarduitrusting wordt uitgebreid met onder meer een elektrisch bedienbaar panoramadak, een elektrisch verstelbare middenconsole en modelspecifieke instaplijsten en logo's.

Tot slot is er de e-4ORCE Performance, het topmodel. Deze heeft een vanafprijs van € 66.390 (Operational Lease vanaf € 699). Ook deze uitvoering beschikt over vierwielaandrijving, maar leveren de elektromotoren een hoger systeemvermogen van 290 kW (394 pk). De theoretische actieradius bedraagt 400 kilometer (WLTP). Aerodynamische 20-inch wielen behoren tot de standaarduitrusting, evenals nappalederen bekleding.

Dutchlease
XLLease