6 juli 2005
 

Nissan Micra (2003 - 2010)

Vernieuwde Micra tijdelijk met gratis extra's

Autozine
6 juli 2005 | Nissan biedt de vernieuwde Micra tijdelijk aan met gratis climate control of met gratis airconditioning en een radio-/cd-speler. Micra-kopers krijgen deze extra's voor niets bij aankoop van de onlangs compleet vernieuwde Micra. De actie loopt tot 30 september en levert de koper een voordeel op van maximaal 1.225 euro.
AutoCoach

De Nissan Micra Visia is bovenop de standaarduitrusting voorlopig kosteloos uitgerust met airconditioning en een radio/cd-speler. Dit scheelt de koper 1.225 euro. De Acenta pleziert zijn inzittenden met luxe en comfort en is ook tijdelijk gratis voorzien van een luxueuze voorziening, te weten climate control. Dit levert de koper een voordeel op van 1.100 euro. De Tekna is de sportiefste versie van de vernieuwde Micra en krijgt, net als de Acenta, voor niets climate control mee. Een voordeel voor de Micra-koper van eveneens 1.100 euro.

Nissan Micra (2003 - 2010)

De Micra is al jaren een van de populairste modellen van Nissan. Het uiterlijk en het innerlijk van deze bestseller zijn onlangs vernieuwd. Aan de voorzijde prijkt een nieuwe grille met richtingaanwijzers achter helder glas. Het interieur van de Acenta- en Tekna-uitvoering kenmerkt zich door nieuw ontworpen deurpanelen en twee frisse nieuwe interieurkleuren. Bovendien hebben deze versies nu een geintegreerde boordcomputer. In het dashboard van de Tekna-uitvoering vallen de nieuwe instrumenten op met sportieve witte wijzerplaten. Nissan introduceert tevens twee nieuwe lakkleuren voor alle versies van de vernieuwde Micra: Naive Blue en Cafe Latte.

De vernieuwde Nissan Micra staat sinds begin juli bij de Nissan-dealer. De auto is verkrijgbaar met een 65 pk sterke 1,2-liter benzinemotor vanaf 11.495 euro.

Dutchlease
Nissan Micra nu als Connect EditionNissan Micra nu als Connect Edition
3 juli 2009
25e verjaardag voor Nissan Micra25e verjaardag voor Nissan Micra
31 oktober 2008
Nissan Micra 2007 nu bij de dealerNissan Micra 2007 nu bij de dealer
24 december 2007
Nissan Micra ondergaat faceliftNissan Micra ondergaat facelift
29 augustus 2007
 

Info

Techniek

Prijs

Forum