29 augustus 2007
 

Nissan Micra (2003 - 2010)

Nissan Micra ondergaat facelift

Autozine
29 augustus 2007 | Tijdens de IAA is een meer volwassen ogende Micra één van de sterren op de Nissan-stand. De Micra introduceert binnenkort zijn vijfde generatie en dat gaat gepaard met detailwijzigingen aan het exterieur en het interieur. Daarnaast voegt Nissan enkele nieuwe voorzieningen toe.
AutoCoach

Dankzij nieuwe stijlelementen, waaronder subtiele chroomkleurige details, donkeromrande koplampen en zwarte B-stijlen, gaat de Micra met een fris en meer volwassen uiterlijk de toekomst tegemoet. Binnenin zorgen nieuwe materialen en gewijzigde kleurstellingen voor een volwassen ambiance. De modelreeks is vereenvoudigd en bestaat nu uit vier uitrustingsniveau's: Visia, Acenta en de uiterst luxe Active Luxury.

Nissan Micra (2003 - 2010)

Nissan zet zijn filosofie van "Friendly Technology" ook in de Micra voort. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe 2-DIN radio/cd-speler. Deze is standaard voorzien van Bluetooth-technologie waardoor gebruikers gemakkelijk telefoongesprekken kunnen voeren via het audiosysteem. Ze hoeven slechts op een knopje op het stuur te duwen om handsfree te telefoneren.

Een tweede, nieuwe voorziening, is een aansluiting voor een mp3-speler, waardoor gebruikers muziek van de mp3-speler via het audiosysteem kunnen spelen. Een andere nieuwe voorziening is er zowel voor het gemak als voor de veiligheid: indien de bestuurder een vooraf ingestelde maximumsnelheid overschrijdt, klinkt er een waarschuwingssignaal. Deze functie kan de bestuurder instellen via een bedieningstoets op het met leder beklede stuurwiel.

Nissan Micra (2003 - 2010)
XLLease
Nissan Micra nu als Connect EditionNissan Micra nu als Connect Edition
3 juli 2009
25e verjaardag voor Nissan Micra25e verjaardag voor Nissan Micra
31 oktober 2008
Nissan Micra 2007 nu bij de dealerNissan Micra 2007 nu bij de dealer
24 december 2007
Nissan Micra in Elle-uitvoeringNissan Micra in Elle-uitvoering
18 mei 2006
 

Info

Techniek

Prijs

Forum