8 februari 2005
 

Nissan Micra (2003 - 2010)

In beperkte oplage: Nissan Micra Otazu special version

Autozine
8 februari 2005 | Met de AutoRAI voor de deur introduceert Nissan een bijzondere uitvoering van de Micra: de Micra Otazu. Deze tijdelijk leverbare versie van de Micra is het resultaat van de samenwerking tussen Nissan en de sieradenontwerper Rodrigo Otazu. Het model kenmerkt zich door de vele extra's en de bijzondere uitstraling.

De Micra Otazu benadrukt het karakter van de Micra als een expressieve, trendy auto. De Otazu-uitvoering van de Micra is gebaseerd op de Visia, maar de auto heeft vele extra's. Kopers van de Micra Otazu krijgen een collectie van 3 speciaal ontworpen sieraden van Rodrigo Otazu in een luxe verpakking. Deze bestaat uit een ketting, een sleutelhanger en een pookhanger.

Nissan Micra (2003 - 2010)

De Micra Otazu heeft speciale ecru binnenbekleding en ecru vloermatten met Ice Blue-kleurige afwerking. Ook de instrumenten, de afstandsbediening van de boordcomputer, die in het stuurwiel zijn opgenomen, en de deurgrepen zijn voorzien van Ice Blue-accenten. Het interieur wordt gecompleteerd door diverse Otazu-accenten, zoals de sleutelhanger, de speciale badge op het dashboard en de spiegelhanger. Bovendien is de Micra Otazu uitgerust met een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare buitenspiegels, terwijl airconditioning als optie verkrijgbaar is.

Aan de buitenkant valt deze Micra op door zijn Otazu-striping, de Otazu-sticker op de achterkant en door de 15-inchwielen met speciale wieldoppen. Ook bijzonder zijn de heldere richtingaanwijzers en de deurgrepen die, net als de buitenspiegels, in de carrosseriekleur zijn gespoten. Daarbij is er een ruime keuze aan kleuren, want de Micra Otazu is leverbaar in zes standaardkleuren en in het exclusief voor de Micra Otazu gereserveerde Ice Blue

De Micra Otazu is leverbaar vanaf 13.495 euro, voor de 1,2-liter driedeursuitvoering. Het klantvoordeel bedraagt daarmee 1000 euro. Bovendien is exclusiviteit gegarandeerd, want van dit actiemodel is een beperkte oplage van 300 stuks beschikbaar.

Wittebrug
Nissan Micra nu als Connect EditionNissan Micra nu als Connect Edition
3 juli 2009
25e verjaardag voor Nissan Micra25e verjaardag voor Nissan Micra
31 oktober 2008
Nissan Micra 2007 nu bij de dealerNissan Micra 2007 nu bij de dealer
24 december 2007
Nissan Micra ondergaat faceliftNissan Micra ondergaat facelift
29 augustus 2007
 

Info

Techniek

Prijs

Forum