4 oktober 2007
Nissan GT-R
Nieuws

Nissan GT-R

Nissan opent website voor nieuwe GT-R

4 oktober 2007 - Nissan heeft het officiele startschot gegeven voor de publiciteitscampagne van de gloednieuwe GT-R, de sportauto die 24 oktober op de Tokyo Motor Show wordt gepresenteerd. Centraal in deze grootse campagne staat een website, die speciaal is gewijd aan de Nissan GT-R.

De website staat boordevol informatie over de GT-R. Zo zijn bijvoorbeeld het laatste nieuws en de specificaties van de supersportauto op de site te vinden, alsmede informatie over waar de auto te koop zal zijn. Het adres van deze website is GTRNissan.com. De site biedt informatie in zes talen: Japans, Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans.

Nissan GT-R

Nissan geeft ook de naam vrij van de nieuwe sportauto, die in Japan al in december leverbaar is. Voorgaande generaties van deze auto droegen de naam Skyline GT-R; de nieuwe auto gaat in alle wereldmarkten echter gewoon Nissan GT-R heten.

De Nissan GT-R-website is onderverdeeld in regio's. Voor de Europese liefhebbers opent de site met een ode aan de traditie van het GT-R-logo en aan de beroemde Nissans die de afgelopen jaren van dit logo waren voorzien. Ook kunnen bezoekers van de website die graag meer over de auto willen weten, mogelijk met het oog op de aanschaf van een GT-R, hun gegevens via de site registreren. Zo zijn zij ervan verzekerd dat ze direct op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over de nieuwste generatie van deze Nissan sportauto.

De komende maanden zijn er aankondigingen, nieuws en andere periodieke updates te vinden, zodat zowel de bestaande fans als de nieuwe aanhangers van Nissans sportauto op de hoogte blijven van de stand van zaken in de aanloop tot de introductie van de auto. De volgende update valt samen met de wereldpremiere op de Tokyo Motor Show.