14 juli 2023
Nissan Ariya
Nieuws

Nissan Ariya

Nissan verlaagt leaseprijs Ariya

14 juli 2023 - Nissan verlaagt de leaseprijs van de Ariya. Voortaan bedraagt het operational leasetarief 549 euro per maand. Dit tarief wordt gehanteerd door Nissan Business Finance en geldt voor 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het aanbod heeft betrekking op de Nissan Ariya Engage met 63 kWh accu (fiscale waarde vanaf € 46.900). Dit is een versie die een WLTP-bereik biedt van 404 kilometer.

Het exterieur van de Nissan Ariya Engage kenmerkt zich door designelementen zoals de ranke LED-koplampen met grootlichtassistent, LED-mistlampen vóór en achter, privacy glass en verwarmbare plus automatisch inklapbare buitenspiegels. Ook 19-inch lichtmetalen velgen met aero-covers behoren tot de standaarduitrusting.

Nissan Ariya

De Nissan Ariya Engage is uitgerust met onder meer twee TFT-schermen, zesvoudig verstelbare voorstoelen, sfeerverlichting en een warmtepomp voor optimale efficiëntie van de accu. Tot de standaard veiligheids- en bestuurdersassistentievoorzieningen behoren Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersdetectie en Intelligent Cruise Control. De batterij van de Nissan is voorzien van een koel/verwarmingssysteem en kan snelladen tot 130 kW.

Met in totaal negen verschillende uitvoeringen van de elektrische Ariya biedt Nissan meer keuze. Naast de 63 kW-batterij is er ook een 87 kWh-batterij beschikbaar (WLTP tot 536 km). Er zijn vier motorenopties (van 160 tot 290 kW) en de Nissan Ariya is tevens beschikbaar met elektrische e-4ORCE-vierwielaandrijving voor controle onder alle rijomstandigheden. Voor alle uitvoeringen hanteert Nissan Business Finance eigen Operational Leasetarieven.