8 mei 2002
 

Nissan Almera Tino

Nissan Almera Tino tijdelijk in Elegance-uitvoering

Autozine
8 mei 2002 | Voor automobilisten die zich graag met luxe omringen, heeft Nissan de Almera Tino extra aangekleed. De naam van het exclusieve actiemodel is Elegance. De Almera Tino Luxury vormt de basis voor deze uitvoering. Maar de Elegance heeft nog meer onderscheidend vermogen: als enige Almera Tino is het model verkrijgbaar in de nieuwe kleur Brilliant Black. Vanaf half mei staat het actiemodel in de showroom van de Nissan-dealer. Er is een Almera Tino Elegance vanaf 23.700 Euro.

In het interieur vallen de donkergrijze lederen stoelen met alcantara-accenten op. Ook de deurbekleding is van alcantara. Het stuurwiel is met leer bekleed. Verder zijn zaken als een radio/cassettespeler met cd-wisselaar, kaartleesspotjes, een zonnebrilhouder, mistlampen voor, ruitenwissers met variabele intervalstand, afstandbediening op de centrale portiervergrendeling en 16" lichtmetalen velgen standaard. Vanzelfsprekend staat ook de veiligheid op een bijzonder hoog niveau . Vier airbags, actieve hoofdsteunen, gordelspanners voor en drie driepuntgordels en drie hoofdsteunen achter bieden veiligheid aan alle inzittenden. Het praktische driedimensionale Birdview-navigatiesysteem is optioneel.

Nissan Almera Tino

Behalve in de kleur Brilliant Black is de Almera Tino Elegance eveneens leverbaar in de kleuren Silver en Pure White. De automobilist kan kiezen uit drie krachtbronnen: twee benzine (1.8- en 2.0-litermotor) en een 2.2-liter dieselmotor. De 2.0 is verkrijgbaar met continu variabele transmissie (CVT).

Wittebrug
Actiemodel Nissan Almera Tino: MoviestarActiemodel Nissan Almera Tino: Moviestar
24 juli 2004
Gratis achteruitrijcamera op Almera TinoGratis achteruitrijcamera op Almera Tino
30 maart 2004
Nissan Almera Tino in nieuw jasjeNissan Almera Tino in nieuw jasje
26 maart 2003
Gratis DVD speler op Nissan Almera TinoGratis DVD speler op Nissan Almera Tino
18 juli 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum