18 juli 2002
 

Nissan Almera Tino

tijdelijk gratis dvd speler bij nissan almera tino

Autozine
18 juli 2002 | Een bijzondere actie op de Almera Tino geeft de auto een extra dimensie: ongestoord rijplezier. Want wie nu een Nissan Almera Tino aanschaft, krijgt een DVD-speler voor gebruik in de auto gratis. Rust op de achterbank gegarandeerd dus.

Iedereen die in de periode van 19 juli tot en met 30 september 2002 een nieuwe Nissan Almera Tino aanschaft, krijgt een Zanon DVD-speler - met een waarde van maar 699 euro - gratis. De set is voorzien van een 5.6-inch kleurenmonitor. Een hoofdtelefoon zorgt ervoor dat in stilte van films genoten kan worden. De afstandsbediening vergroot het gemak verder. Met de bijgeleverde montageset is de DVD-speler eenvoudig in te bouwen. De Nissan dealer kan dit gedeelte uiteraard verzorgen.

Nissan Almera Tino

De Almera Tino is een ruime auto voor het hele gezin. Het model is standaard uitgerust met zaken als centrale deurvergrendeling, airbags voorin, zij-airbags, elektrisch te bedienen zijruiten voorin en buitenspiegels en ABS/EBD. De vijf afzonderlijke stoelen, twee voorin en drie achterin, zijn op 24 manieren op te stellen. De auto heeft meer dan twintig verschillende opbergmogelijkheden, waaronder talrijke bekerhouders en uitneembare opbergboxen onder de vloer. Bovendien behoort de bagageruimte tot de grootste in deze klasse. De Almera Tino is leverbaar met een 1,8-liter- en 2,0-liter-benzinemotor en een direct ingespoten 2,2-liter-turbodieselmotor met intercooler.

Er is een Nissan Almera Tino vanaf 19.850 euro.

Actiemodel Nissan Almera Tino: MoviestarActiemodel Nissan Almera Tino: Moviestar
24 juli 2004
Gratis achteruitrijcamera op Almera TinoGratis achteruitrijcamera op Almera Tino
30 maart 2004
Nissan Almera Tino in nieuw jasjeNissan Almera Tino in nieuw jasje
26 maart 2003
Nissan Almera Tino als EleganceNissan Almera Tino als Elegance
8 mei 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum