30 maart 2004
 

Nissan Almera Tino

Gratis achteruitrijcamera op Nissan Almera Tino Vision

Autozine
30 maart 2004 | Nissan maakt inparkeren nu tot een wel heel eenvoudig kunstje. Tijdelijk is de Nissan Almera Tino Visia met 1,8-litermotor uitgerust met een gratis achteruitrijcamera voor veilig en gemakkelijk inparkeren. Het actiemodel met de naam Almera Tino Vision krijgt de speciale prijs van 21.825 euro mee. Dat betekent een voordeel van meer dan 500 euro.
AutoCoach

De achteruitrijcamera is een hulpmiddel dat oorspronkelijk afkomstig is uit de Nissan Primera. De camera is in de achterbumper gemonteerd en projecteert het beeld achter de auto op een groot kleurendisplay die centraal in het dashboard is geplaatst. Het beeld verschijnt zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. Spelende kinderen en eventuele obstakels zijn daardoor goed te zien.

Nissan Almera Tino

De Almera Tino Vision is gebaseerd op de Visia-uitvoering met 1,8-litermotor. De midi-MPV is een pure gezinsauto. Tot de standaarduitrusting van de Almera Tino Vision behoren onder meer volautomatische airconditioning, elektrisch bedienbare ramen (voor), elektrisch bedienbare buitenspiegels, een radio/cd-speler met zes speakers en bediening op het stuurwiel, een buitentemperatuurmeter en N-FORM met 5,8-inch TFT-kleurenscherm.

De auto is onder meer voorzien van vier airbags, actieve hoofdsteunen voor, drie hoofdsteunen achter, ABS met EBD, afstandsbediening op de centrale portiervergrendeling, elektronische antidiefstal startblokkering en ISOFIX-voorbereiding. De 1,8-liter benzinemotor staat garant voor voldoende prestaties. De motor levert 115 pk en kent een verbruik van ongeveer 7,7 liter per 100 kilometer.

De Nissan Almera Tino Vision kost 21.825 euro en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Het actiemodel staat vanaf nu bij de Nissan-dealer.

IkWilVanMijnAutoAf
Actiemodel Nissan Almera Tino: MoviestarActiemodel Nissan Almera Tino: Moviestar
24 juli 2004
Nissan Almera Tino in nieuw jasjeNissan Almera Tino in nieuw jasje
26 maart 2003
Gratis DVD speler op Nissan Almera TinoGratis DVD speler op Nissan Almera Tino
18 juli 2002
Nissan Almera Tino als EleganceNissan Almera Tino als Elegance
8 mei 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum