24 juli 2004
 

Nissan Almera Tino

Actiemodel Nissan Almera Tino: Moviestar

Autozine
24 juli 2004 | Nissan rolt de rode loper uit voor een echte filmster: de Nissan Almera Tino Moviestar. Deze uitvoering van de gezinsauto is uitgerust met een DVD-systeem. De Nissan Almera Tino Moviestar vraagt een gering bedrag voor een optreden: de meerprijs van het dvd-systeem bedraagt 250 euro.
AutoCoach

In de Nissan Almera Tino Moviestar wordt de rit voor de passagiers op de achterbank aantrekkelijker. Deze tijdelijke actie-uitvoering is namelijk uitgerust met een Sony multimedia dvd-systeem, waarop onderweg films zijn te bekijken. Zo wordt een lange autorit ineens een stuk korter. Voor het comfort van de kijkers, maar ook zeker van de niet-kijkers, is het systeem uitgerust met twee draadloze hoofdtelefoons. Het beeldscherm en de dvd-speler zijn geintegreerd in de middenconsole van de Almera Tino Moviestar.

Nissan Almera Tino

Het Moviestar-pakket is leverbaar op de Almera Tino 1.8 Acenta en de 112 pk sterke versie van de 2.2 dCi Acenta. Normaal gesproken kost het Sony multimedia dvd-systeem 1.482 euro, de meerprijs voor het Moviestar-pakket bedraagt 250 euro. Dat houdt voor de koper een voordeel in van bijna 1.230 euro!

Met deze uitvoering van de Almera Tino presenteert Nissan een actiemodel voor de snelle beslissers, want hij is slechts tijdelijk in een beperkte oplage leverbaar. De Nissan Almera Tino Moviestar is verkrijgbaar vanaf 24.070 euro.

Gratis achteruitrijcamera op Almera TinoGratis achteruitrijcamera op Almera Tino
30 maart 2004
Nissan Almera Tino in nieuw jasjeNissan Almera Tino in nieuw jasje
26 maart 2003
Gratis DVD speler op Nissan Almera TinoGratis DVD speler op Nissan Almera Tino
18 juli 2002
Nissan Almera Tino als EleganceNissan Almera Tino als Elegance
8 mei 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum