29 juli 2022

NIO

NIO opent fabriek in Europa

29 juli 2022 - NIO opent een fabriek in Europa. Péter Szijjártó, Minister van Hongaarse Buitenlandse Zaken en Handel, en Hui Zhang, Vice President of NIO Europe Office, hebben gezamenlijk aangekondigd dat de in Pest megye gevestigde NIO Power Europe Plant in september 2022 in gebruik wordt genomen.
AutoCoach

De NIO Power Europe Plant heeft een voetafdruk van zo'n 10.000 vierkante meter en is de eerste overzeese fabriek van NIO. Deze faciliteit gaat dienen als het productie-, service- en R&D-centrum voor de Power-producten en diensten van het merk in Europa, met als belangrijkste activiteiten de productie en after-sales service voor batterijwisselstations, de training van NIO-medewerkers en R&D op het gebied van energietoepassingen.

NIO

Na het betreden van de Noorse markt, gaat NIO in de tweede helft van dit jaar haar modellen en uitgebreide diensten ook aanbieden in Nederland, Duitsland, Zweden en Denemarken. De NIO Power Europe Plant speelt hierbij een belangrijke rol met de bouw van NIO Power Swap-stations die een solide basis vormen voor accuwissel- en oplaaddiensten.

Remschijf.nl
Vandebron